SleepIn FÆNGSLET

Overnatning bag tremmerne er en realitet på SleepIn FÆNGSLET 

SleepIn FÆNGSLET huserer i det der før husede en sygeafdeling under tiden som statsfængsel.

SleepIn FÆNGSLET er et unikt overnatningssted med stof til eftertanke.

Målet er at skabe en sammenhængende autentisk oplevelse, der følger vores gæster så snart de bevæger sig ind af den store grønne port. Dette er gældende for både den almene museumsgæst, for de mange konferencegæster bag murene såvel som for en skoleklasse på tur. Et mål som SleepIn FÆNGSLET i den grad bidrager til.

Den gamle sygeafdeling er blevet grundigt restaureret for at opfylde kravene til at bygningen kan huse frivilligt overnattende gæster. Men autenticiteten er ikke til at tage fejl af. Et eksempel herpå er at den gamle radio i cellerne stadig virker og at indgraveringer og citater ligeledes stadig er at finde rundt omkring.

SleepIn FÆNGSLET, kommer til at rumme 50 sengepladser fordelt på 22 værelser med plads fra 1-4 pers. i hver celle. Der vil være bad og toilet på gangen.

SleepIn FÆNGSLET skal drives som en socioøkonomisk virksomhed og være med til at understøtte de mange andre aktiviteter på fængselsgrunden.
En overnatning i SleepIn FÆNGSLET kryber med garanti ind under huden og rykker én tættere på fortiden. 

Der vil være kørestolsadgang til SleepIn FÆNGSLET og 2x2 pers. kørestolsvenlige værelser samt handicaptoilet/badfaciliteter. 

For spørgsmål eller forespørgsel på booking: Send en mail til sleepin@faengslet.dk.

Del denne side

Opdateret af:

VisitHorsens info@visithorsens.dk
 

Kontakt

Adresse

Fussingsvej 8
8700 Horsens

Telefon

+45 7610 0011

Fakta

  • Faciliteter

    • Internetadgang