Restaurant Over Middel

Restaurant Over Middel er en restaurant, der stræber efter at være bedre end flertallet.

Her vil du altid blive mødt af vores personale med et smil, og føle dig velkommen fra det øjeblik, hvor du træder ind i restauranten.

Vi har lagt meget vægt på det hyggelige, og dermed skabt en atmosfære med rislende vand der løber ned af væggen samt tusindvis af levende stearinlys.

Maden er lavet fra bunden af vores dygtige kokke, som kun anvender de bedste råvarer. Vores kød er helt unikt og steges eller grilles lige efter gæstens ønske. Og vil du slutte aftenen af med lidt lækkert, tilbyder vi, at flambere crepes suzette ved bordet.

Vi kan også anrette en ostetallerken fra vores ostevogn, så du kun får de oste du kan lide. Eller hvad med Irish Coffe? Den laver vi også ved bordet så du får den præcis, som du vil have den.

Take away
Nyd din middag derhjemme: Bestil take away fra Over Middel og afhent maden i restauranten. Du kan enten bestille en weinersnitzel med tilbehør eller en god bøf med garniture. Nyd bøffen for sig selv eller bestil den som del af en 2 eller 3 retters menu. Se Over Middels take away her: overmiddel.dk/take-away. Take away bestilles via telefon nr. 75 61 60 22.

 

Del denne side

Opdateret af:

VisitHorsens info@visithorsens.dk
 

Kontakt

Adresse

Ove Jensens Alle 28
8700 Horsens

Telefon

+45 75616022

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 9.8460149999
Latitude : 55.859531