Borde og stole opstillet og klar til møde på Jørgensens Hotel

Møder og konferencer i Horsens

To personer til møde på Jørgensens Hotel

Det perfekte mødested

Med sin centrale placering ved E45, nær Billund Lufthavn og med gode togforbindelser er Horsens det perfekte mødested. Ovenikøbet har byen et bagtæppe af naturskønne områder, og byder på inspirerende mødelokaler, hvor du kan mærke historiens vingesus. Hold dit møde, kursus eller konference i Horsens og få et mødested med mere...

Ja, det er rigtig nemt at komme til Horsens

Foto: Simon Winther

Salon eller maskinhal?

Vi overdriver ikke, når vi siger, at vi har mødelokaler til enhver smag.

Kingsize eller fængselscelle?

Find overnatning, så du kan passe godt på dine mødedeltagere.

Møde under sikre forhold

Alle møde- og konferencesteder i Horsens tager naturligvis de nødvendige forholdsregler, så du trygt kan afholde dit møde på trods af COVID-19. Vi følger myndighedernes anvisninger og tilpasser løbende mødeforholdene til de aktuelle retningslinjer og krav.

Der er for eksempel udarbejdet nye bordopstillinger, som sikrer god afstand mellem mødedeltagerne, og der er håndsprit tilgængelig i mødelokaler og på fællesarealer.

HORESTA's hjemmeside kan du læse nærmere om de gældende retningslinjer for møder, konferencer og kurser, herunder pladskrav, lukketider og forsamlingsforbud.

Meget mere end bare et møde

Industri, ingeniørkunst, malerkunst, fængselsvæsen og ikke mindst betagende natur. Udvid mødeagendaen og vend tilbage til kontoret med meget mere end et møde i bagagen.

Sæt hverdagen i perspektiv

Kombiner mødet med en inspirerende oplevelse

Tank energi i naturen

Hold mødepause i Horsens' skønne omgivelser

Ryk direkte i FÆNGSLET

Foto: FÆNGSLET