VisitHorsens
Borde og stole opstillet og klar til møde på Jørgensens Hotel

Møder og konferencer i Horsens

To personer til møde på Jørgensens Hotel

Det perfekte mødested

Med sin centrale placering ved E45, nær Billund Lufthavn og med gode togforbindelser er Horsens det perfekte mødested. Ovenikøbet har byen et bagtæppe af naturskønne områder, og byder på inspirerende mødelokaler, hvor du kan mærke historiens vingesus. Hold dit møde, kursus eller konference i Horsens og få et mødested med mere...

Møde under sikre forhold

Alle møde- og konferencesteder i Horsens tager naturligvis de nødvendige forholdsregler, så du trygt kan afholde dit møde på trods af COVID-19. Vi følger myndighedernes anvisninger og tilpasser løbende mødeforholdene til de aktuelle retningslinjer og krav.

Der er for eksempel udarbejdet nye bordopstillinger, som sikrer god afstand mellem mødedeltagerne, og der er håndsprit tilgængelig i mødelokaler og på fællesarealer.

HORESTA's hjemmeside kan du læse nærmere om de gældende retningslinjer for møder, konferencer og kurser, herunder pladskrav, lukketider og forsamlingsforbud.

Meget mere end bare et møde

Industri, ingeniørkunst, malerkunst, fængselsvæsen og ikke mindst betagende natur. Udvid mødeagendaen og vend tilbage til kontoret med meget mere end et møde i bagagen.

FÆNGSLET i Horsens udefra med pigtråd på muren

Ryk direkte i FÆNGSLET

MeetingHorsens er dit overblik

MeetingHorsens er dit overblik over møde - og konferencefaciliteter i Horsens. Vi gør det nemt for dig at finde det helt rigtige sted at afholde dit næste møde. Har du spørgsmål i forbindelse med valg af mødested i Horsens, er du velkommen til at kontakte os.

Læs mere
Mødelokaler
Mødelokale på Scandic Bygholm Park
Oplevelser
Et par sidder og nyder udsigten over Horsens Fjord