Oplevelser i Naturen

Løb, luft, leg – der er masser af muligheder for at finde ro og rum, både tæt på byen og hvis I ønsker inspiration til en hel- eller halvdagstur. Her er naturen nemlig aldrig langt væk.

Du kan slappe af i de stille, bakkede skove omkring Gudenåen. Du kan finde masser af cykelruter på kryds og tværs af det smukke landskab. Og du kan nyde ø-livets enkelhed, mens du spejler dig i det klare vand omkring øen Endelave. Vi giver dig her nogle forslag til oplevelser i naturen. Håber du finder noget, der passer til dig.

Oplev Østjylland på to hjul: 18 skønne cykelruter

Vil du have inspiration til din næste cykeltur eller cykelferie? Så lad cykelbogen med cykelkort over 18 skønne cykelruter i Østjylland guide dig til gode oplevelser og spændende kulturfortællinger.

Besøg Den Genfundne Bro og få flere oplevelser i området

Oplevelser ved Den Genfundne Bro

Besøg Den Genfundne Bro og udforsk samtidig nogle af de andre spændende oplevelser, der venter i området omkring broen. Få inspiration til din tur her.

Fiskeri for hele familien i Fyelmose Naturfiskepark

Fyelmose Naturfiskepark - Fiskeri for hele familien

Pak en madkurv og fang en dejlig naturoplevelse for hele familien i Fyelmose Naturfiskepark. Med både en børnesø, en familiesø og en natursø er der noget for alle aldre og erfaringsniveauer. 

Ta' en hel dag på øen Endelave...

...og få fantastisk natur, lægeurter, det klareste  badevand og meget mere.

Det smukkeste stykke af Gudenåen

Besøg Klostermølle og Sukkertoppen!

Rundt om Horsens Fjord

Horsens Fjord er sejlerliv, cykelferie, natur, frisk luft, kultur, historie og meget, meget mere. Få inspiration til oplevelser nær fjorden her. 

Play Video

Video: På mountainbike i Bjerge skov