Rundt om Horsens Fjord

Sand, sol og saltvand og en stribe af spændende fristelser inde i byen. Rundt om Horsens Fjord finder du minder og oplevelser, der varer meget længere end ferien. Horsens by ligger lige ned til fjorden og i kort cykelafstand fra den skønne lystbådehavn.

Horsens Fjord er sejlerliv, cykelferie, natur, frisk luft og meget, meget mere. Du kan finde det, når du vil - i dit helt eget tempo. Det sværeste er faktisk at vælge. Det hjælper vi dig til gengæld gerne med – og du kan begynde lige her…

For flere oplevelser og udflugtsmål - se oplevelser i naturen!

Strande og badesøer

Horsens er et slaraffenland for vandhunde, og er du én af dem, er der flere gode bademuligheder, du kan vælge imellem. Se dem her. 

Download kort over Horsens Fjord

Hent kortet og se hvad du kan opleve nær Horsens fjord, herunder også museer og overnatning.

Lån en gratis cykel

Et tilbud til områdets gæster, om at opleve Horsens på cykel.

Løberuter ved vandet

Prøv konditesten ved Husodde stien eller tjek her udvalgte motionsruter i området.

Cykelfærgen Alrø-Hjarnø-Snaptun

Fra 5. maj til 30. august kan du sejle med cykelfærgen fra Alrø til Hjarnø og Snaptun og cykle resten af fjorden rundt. 

Aktiviteter, underholdning og events i Horsens

I Horsens har vi gjort det til vores fornemmeste opgave, at skabe rammerne for de bedste oplevelser. Se hvad du kan opleve her....

Cafeer og restauranter

Nyd hinandens selskab i hyggelige rammer over et lækkert måltid. I og omkring Horsens finder du et bredt udvalg af caféer og restauranter - se hvilke vi anbefaler her.

Klassisk dansk mad

Tag på en smagsrejse i det traditionelle danske køkken, hvor middagsretterne bugner af kød, kartofler og sovs. Det er solid ’mormormad’, der får smagsløgene til at danse.