Det smukkeste stykke af Gudenåen

I Tinnet Krat (syd for Brædstrup) pibler en lille kilde op af jorden. Dette er starten på Danmarks længste vandløb – Gudenåen. Langt det smukkeste stykke løber i den vestlige del af Horsens fra Åstedbro i syd til Mossø i nord.

Lad dig her inspirere til nogle fantastiske oplevelser langs Gudenåen her på siden. Se også Facebooksiden Gudenåen - en strøm af oplevelser, hvor der løbende bliver skrevet om oplevelser langs hele Gudenåens strækning.

For flere oplevelser og udflugtsmål - se oplevelser i naturen!

IN ENGLISH - AUF DEUTSCH

Besøg Den Genfundne Bro og få flere oplevelser i området

Oplevelser ved Den Genfundne Bro

Besøg Den Genfundne Bro og udforsk samtidig nogle af de andre spændende oplevelser, der venter i området omkring broen. Få inspiration til din tur her.

VisitGudenaa - en strøm af oplevelser

Her finder du information om oplevelser hele vejen langs Gudenåen...

Fantastiske fiskeoplevelser for hele familien

Fyelmose Naturfiskepark er et slaraffenland for lystfiskere i alle størrelser: Her er tre en børnesø, en familiesø, en natursø, gratis lånestænger og hjælp til at komme godt i gang.

Download kort over Gudenåen

Her finder du kort med diverse detaljer langs Gudenåen, cirka afstand, p-pladser, seværdigheder og lignende

Klostermølle og Sukkertoppen - favorit udflugtsmål

Ved Klostermølle og Sukkertoppen løber Gudenåen ud i Jyllands største sø Mossø. Et smukt område med spændende historiefortælling, fugleliv og skønne vandreture.

Digitalt kort til Gudenåens oplevelser

Sommeren venter forude, og det gør Gudenåens oplevelser også. Nu bliver det lettere at finde cykelruter, forslag til gåture, attraktioner, historiske sites, fiskevand og skjulte naturperler ved Gudenåen.