Det sker i Horsens - Aktiviteter og events

Nyd Horsens året rundt med flere spændende udstillinger og rundvisninger på museerne, samt en stribe af ekstra aktiviteter for børnene! 

På denne side finder du de faste aktiviteter, der giver byen sin puls, årets highlights og de sjove aktiviteter og events, som du kan opleve lige nu og i den nærmeste fremtid. Du skal bare vælge. Tjek den online kalender, hvor du altid kan søge på specifikke ønsker og finde noget for enhver smag.

SpotHorsens - fokus på kulturen

Læs artikler om kommende kulturbegivenheder

Event: 23.02 - Lis Sørensen

Oplev Lis Sørensens imponerende repertoire, der byder på en perlerække af hits fra fire årtier og nye stærke numre fra det seneste album Bedre Tider i Horsens Ny Teater den 23. februar.

Event: 22.02 - Helmut Lotti

Der venter publikum en mere end 2 timer lang koncert med et helt vidunderligt og velspillende  22 mands orkester samt Helmut Lotti for fuld udblæsning i Forum Horsens den 22. februar.

Besøg de spændende museer og gallerier

Museerne har altid forskellige spændende udstillinger og mulighed for guidede rundvisninger. Bemærk også de faste rundvisninger på bl.a. Danmarks Industrimuseum og FÆNGSLET. 

Download VisitHorsens app

Download VisitHorsens' gratis app

Tag din turistinformation med i lommen: Find oplysninger om spisesteder, overnatning, aktiviteter og meget mere i VisitHorsens app'en. Download til iPhone og Android.

Hits for kids

Se de mest populære børneaktiviteter her.

Det' for børn!

 Her finder du folderen med aktuelle oplevelser og aktiviteter for børn

VIP Partnere

 

Danmarks Industrimuseum     Fer     Fængslet     Forum Horsens     Fyelmose Naturfiskepark     KøbOdder