VisitHorsens
Par vandrer ved Horsens Fjord

Udforsk Kystlandets kyststrækning til fods

Langs Kystlandets kyst finder du adskillige skiltede vandreruter, som fører dig gennem varieret natur med strand, skov og marklandskab. Gå på de brede sandstrande ved Kattegat eller udforsk de snoede, naturskønne fjorde i området. 

Gå på de smukke strande ved Odderkysten

Ud for Odder finder du nogle af landets bedste badestrande. Her kan du gå mange kilometer uafbrudt på de hvide sandstrande omkring Saksild med smuk udsigt til Kattegats rolige vand. Her har du også mulighed for at opleve den hyggelige havnestemning ved havnebyerne Hou og Norsminde. 

Få ruter ved Odderkysten på din telefon

Udforsk en af Danmarks smukkeste fjorde

Horsens Fjord byder byder på varieret natur med skov, landbrug, høje bakker, smukke øer, flotte panoramaruter og ikke mindst Horsens by, der byder på kultur, shopping og store oplevelser. Tag hele turen rundt om fjorden eller nyd en af de små deletaper af meget forskellig karakter. 

Få ruter ved Horsens Fjord på din telefon

Se, en flot fjord.

Rundt om Horsens Fjord

En af Danmarks bedste kystruter

I egnen mellem Snaptun og Juelsminde syd for Horsens Fjord er et område præget af smukke bugter med fine sandstrande, hyggeligt herregårdslandskab med landbrug og gamle herregårdsskove. Hele dette kyststykke bliver dækket af den 22 kilometer lange Kyststien Snaptun-Juelsminde, der absolut er en udflugt værd. 

Udsigt fra kyststien nær Snaptun

Læs mere om kyststien og få ruten på din telefon

De eventyrlige skove ved Vejle Fjord

På nordsiden af Vejle Fjord ligger et stort antal skove langs kysten. Det er et område præget af betagende natur, hvor du virkelig føler, at du er langt væk fra byens liv og larm. Besøg for eksempel en af Danmarks fedeste skove, Staksrode Skov, der har store, høje skrænter ned mod fjorden. Eller begiv dig ud på de historiske kurveje omkring Hotel Vejlefjord. 

Få vandreruter ved Vejle Fjord på din telefon