Pige ridder på hest i vandkanten på Endelave

Se de vilde kaniner på Endelave fra hesteryg

Du kommer til at elske dit besøg på Endelave. Når du først kommer i nærheden af de små bløde, langørede beboere, vil din sommerstemning komme helt i top og pulsen helt i bund. 

5 på stribe...

I første parket til Danmarks smukkeste ø

Fra færgehavnen Snaptun kan du tage turen til den charmerende ferieø Endelave. Øen er kendt for sin smukke natur og ikke mindst de vilde kaniner, der lever i tusindvis på øen.

På Endelave anbefaler vi at tage på guidet ridetur på islandske heste. At opleve naturen fra ryggen af en hest er en anderledes måde at opleve den hyggelige Endelave by og øens vilde natur. Husk at booke turen på forhånd.

Kaninoen er øens muntre svar på verdens ældste pilgrimsrute, Caminoen. Ruten er skiltet og tager dig 21 kilometer rundt om øen.

Er ridning ikke lige dig, kan du også gå eller cykle Kaninoen, øens muntre svar på verdens ældste pilgrimsrute, Caminoen. Ruten er skiltet og tager dig 21 kilometer rundt om øen.

Mindre kan også gøre det. Mini-kaninoen på 12 kilometer eller en af de kortere kaninruter på fem eller tre kilometer er også en god mulighed for at få rørt benmusklerne. På havnen udlejer Endelave Grill og Café cykler.

Hvad kan jeg (Ende)lave her?

Kig forbi besøgshaven Endelave Lægeurtehave, hvor du kan lære mere om lægeplanternes og urtemedicinens historie. I deres lille butik kan du købe urtesalt, Endelave-øl eller andre lokale specialiteter.
Inden turen går hjem igen, bør du besøge Endelave Kro og gå ombord i deres lækre danske buffet. Forkæl smagsløgene med traditionelle danske kroretter som stjerneskud, pariserbøf og wienerschnitzel.
 

Åbn i Google Maps
Adresse

Endelave Havn

8789 Horsens

Koordinater

Længdegrad : 10.272559

Breddegrad : 55.761512

Kampagnen er støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.