Ridning Endelave

Se de vilde kaniner på Endelave fra hesteryg

Foto: VisitHorsens

Du kommer til at elske dit besøg på Endelave. Når du først kommer i nærheden af de små bløde, langørede beboere, vil din sommerstemning komme helt i top og pulsen helt i bund. 

I første parket til Danmarks smukkeste ø

Fra færgehavnen Snaptun kan du tage turen til den charmerende ferieø Endelave. Øen er kendt for sin smukke natur og ikke mindst de vilde kaniner, der lever i tusindvis på øen.

På Endelave anbefaler vi at tage på guidet ridetur på islandske heste. At opleve naturen fra ryggen af en hest er en anderledes måde at opleve den hyggelige Endelave by og øens vilde natur. Husk at booke turen på forhånd.

Kaninoen er øens muntre svar på verdens ældste pilgrimsrute, Caminoen. Ruten er skiltet og tager dig 21 kilometer rundt om øen.

Er ridning ikke lige dig, kan du også gå eller cykle Kaninoen, øens muntre svar på verdens ældste pilgrimsrute, Caminoen. Ruten er skiltet og tager dig 21 kilometer rundt om øen.

Mindre kan også gøre det. Mini-kaninoen på 12 kilometer eller en af de kortere kaninruter på fem eller tre kilometer er også en god mulighed for at få rørt benmusklerne. På havnen udlejer Endelave Grill og Café cykler.

Nu skal vi på tur!

Turridning Endelave

Oplev øen Endelaves natur fra ryggen af en Islandsk hest. Vi tilbyder guidede rideture, i smuk uberørt natur. Rideturene går ofte til det 300 tdr. land store fredede naturområde "Øvre", og naturligvis også langs vore dejlige strande. På mange af turene kommer vi på steder, som den al...

Kaninoen

På denne smukke vandrerute går du hele vejen rundt om kaninøen Endelave. Oplev den betagende natur på den hyggelige ferieø og spot de mange kaniner undervejs. Der er også kortere ruter egnet til vandring, cykling og ridning.

Endelavefærgen

Tag turen til de vilde kaniners ø i Kattegat med Endelavefærgen og nyd den smukke overfart. Turen mellem Snaptun og Endelave tager en time og der er flere daglige afgange.

Hvad kan jeg (Ende)lave her?

Kig forbi besøgshaven Endelave Lægeurtehave, hvor du kan lære mere om lægeplanternes og urtemedicinens historie. I deres lille butik kan du købe urtesalt, Endelave-øl eller andre lokale specialiteter.
Inden turen går hjem igen, bør du besøge Endelave Kro og gå ombord i deres lækre danske buffet. Forkæl smagsløgene med traditionelle danske kroretter som stjerneskud, pariserbøf og wienerschnitzel.
 

Spis dig glad og mæt på Endelave

Endelave Grill og Café

Endelave Grill og Café er det første, der møder dig, når du står af færgen på Endelave. Her bliver du budt velkommen med en hyggelig cafe, en grill, der serverer fastfood og en minigolfbane. Du kan også leje en cykel, når du vil begive dig videre ud på kaninøen.

Ø-Butikken

Velkommen til ø-butikken på Endelave Lægeurtehave. Her kan du finde spændende lokale produkter fra omkring 12 forskellige producenter. Der er masser af lokale produkter at vælge blandt lige fra små og store producenter, lokale forfattere, landbrug og fra folk, der blot synes at det er s...

Endelave Kro og Gæstgiveri - restaurant

Endelave Kro og Gæstgiveri finder du 10 minutters gang fra færgelejet. I den hyggelige krostue er man velkommen til at nyde en stund foran brændeovnen med avisen eller en god bog. På en lun dag kan man nyde maden og øens liv fra terrassen foran kroen. Maden på Endelave Kro er traditionel k...

Kampagnen er støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.