Tre kvinder på shopping i Brædstrup

Udforsk Brædstrups natur og byliv

Brædstrup vil overraske dig! Byen er ikke stor, men har et stort opland af mindre landsbyer, og samtidig finder du spændende specialbutikker, skønne spisesteder og flot natur. 

Brædstrup

Begynd med en tur gennem Brædstrups hovedgade, og kig dig omkring i byens spændende butikker, der byder på alt fra modetøj til lækre specialiteter. Kig ind hos Fru Skov, der sælger køkkenudstyr og specialvarer, og hos Bakkelandets Legetøj, der har alt til børn, barnlige- og kreative sjæle.

En god shoppetur indeholder mad og pauser

Efter shoppingen bør du søge mod torvet og nyde din frokost hos den flotte nye Restaurant Det Gamle Posthus, der byder på klassiske frokostretter som stjerneskud, steak og burger.
I nærheden ligger Brædstrups store park, Folkeparken. En smuk grøn oase, der er oplagt til en hyggelig stund for familien. Har du mod på mere natur, kan du gå en tur i den flotte Ring Skov.
Begiv dig ned til Ring Sø i udkanten af byen, og tag en dukkert fra badebroen ved den fine strand. Rundt om søen går der en trampesti – turen er cirka 3 kilometer.

Først museum, så bowling!

Ved Ring kan du også besøge Poul, der har omdannet sit private hjem til museum. Her gemmer sig en kæmpe samling af fossiler og fortidsfund. Hvis du står og mangler en ægte dinosaurtand, så kan du købe det her.


Inden turen går hjemad, anbefaler vi et besøg på byens berømte Hotel Pejsegården, hvor du kan tage et spil bowling ved hotellets bowlingcenter. Og i Restaurant Dillen, der ligger ved bowlingbanerne, har du adgang til kolde forfriskninger eller et måltid mad.

Åbn i Google Maps
Adresse

52

Horsens

Koordinater

Længdegrad : 9.601251

Breddegrad : 55.972055

Kampagnen er støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

Forslag til andre ture

Naturstien er nerven i Bakkelandet
Pige ridder på hest på Naturstien Horsens-Silkeborg
I kano på Gudenåen
Familie sejler i i kano på Gudenåen
Seven Summits
Udsigt over Mossø fra toppen af Sukkertoppen
Overnat som konger og dronninger i Bakkelandet
Par sidder i solen hos Elite Camp Vestbirk
Madoplevelser i Horsens
Anretning med fritterede rejer hos Møhr Steakhouse i Horsens
Brædstrup – Højborgen i Bakkelandet
Facaden og terrassen ved Restaurant Det Gamle Posthus i Brædstrup