Strandtur til hyggelige Juelsminde

I gennemsnit skinner solen mere ved Østkysten end inde i landet. Du kan sagtens have en overskyet dag i Horsens og Vejle, mens solen skinner i Juelsminde. Tilbring en dag i solen i den perfekte sommerby!

Skab ferieminder i Juelsminde

Med et dejligt havnemiljø, en strand i topklasse, smuk natur og hyggelige, små butikker har Juelsminde alt, hvad dit og familiens ferie-hjerte kan begære. Byen emmer af klassisk dansk havnecharme – på den der energiske og samtidig helt-ned-i-tæerne-rolige måde. Forvent at falde i snak med en lokal sejlertype inden for fem minutter og dernæst blive fristet af en dugfrisk fiskeanretning. Kæmpe bonus: I forlængelse af havnen ligger Storstranden, en af Danmarks mest børnevenlige strande.

Byen der oser af liv

Foruden havnemiljøet er Juelsminde også en hyggelig by at gå rundt i. Gå fra Gammel Havn gennem byens strøggade Odelsgade, og besøg de hyggelige små butikker med noget for enhver smag. Gå derfra ned ad Juelsgade, køb dit nye yndlingskrus hos pottemageren og kig ind i hendes frodige byhave, hvor der er så charmerende, at det næsten ikke er til at bære. Drej til højre ad Jernbanegade, gå forbi Svanedammen og fortsæt ad E. Schous Allé tilbage til strøget. Gå en promenadetur langs vandet og via lystbådehavnen tilbage til byens havneliv.

Mad skal der til

Heldigvis løber du ikke tør for spiselige tilbud på havnen i Juelsminde. Klassisk dansk, fiskedelikatesser, kaffe, vafler og is. Virkelig store og lækre is. De har det hele. Og alt bliver serveret af mennesker, der inderligt elsker sommeren i Juelsminde og de mange gæster, der kommer igen og igen.

Kampagnen er støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

Forslag til andre ture

Sydhavsstemning på Saksild Strand
Kvinde på paddleboard ved Saksild Strand
Historisk dagstur syd for Horsens Fjord
Smilende baby nyder traktormuseet
Besøg Norsminde
En varm dag på havnen ved Norsminde