Tag på tur i Bygholm Parks smukke natur

Hvis du er fra Horsens, har du sikkert slentret mange ture og fodret mange ænder i Bygholm Park – ligesom du formentlig hver sommer trofast har travet den 7 kilometer lange tur rundt om Bygholm Sø. Men der er mange måder at opleve det bynære naturområde på.

Spil Discgolf i smukke omgivelser

Begynd din dag i Bygholm Park med et spil disc-golf, der kombinerer frisbee med golf. Henvend dig i receptionen hos Hotel Scandic Bygholm Park og få udleveret udstyr mod et mindre gebyr. Rundt omkring i parken finder du ni forskellige udfordrende huller. Hvem klarer turen rundt med færrest kast?

Sejl i kano på Bygholm  Sø

Søen kan også opleves til vands. Lej en kano hos Bygholm Sø Camping og oplev søen fra en anden vinkel, end du plejer. Det er ikke en stor kanoudflugt, men det er en god mulighed for at komme ned i gear og nyde stilheden midt på søen.
Og det der flotte herregårdshotel... det har faktisk også en god restaurant, hvor du er mere end velkommen selv uden at have et værelse!
 

Gå søen rundt

Turen rundt om Bygholm Sø er vældig populær – og det med god grund. Søen og Åbjergskoven i baggrunden byder på en fin vandre- og løberute, mountainbikespor og ridestier. Men vidste du, at der også er poster til orienteringsløb? Det er sjovt at dyste i orienteringsløb. Du skal have hurtige ben, kunne tænke hurtigt og være god til at orientere dig under tidspres.

Forslag til andre ture

På skovtur med picnic
parret går rundt om søen i Boller Slotspark
På eventyr i Sondrups dybe skove og høje bakker
Udsigt over Horsens Fjord fra Sondrup Bakker
Gå på opdagelse i natur og fortidsminder ved Vejle Fjord
Når smuk skov møder hav