En dejlig picnic i skoven

Tag på skovtur på mountainbike

Landsbyerne Hansted, Egebjerg og Gedved nord for Horsens er mest kendte for deres store befolkningstilvækst og gode placering i forhold til motorvejen. Men byerne gemmer også på en hemmelighed i form af en vaskeægte naturperle.

Mountainbike i Bjerre Skov er en frisk og sjov aktivitet.

Mountainbike

Hop på mountainbiken i Horsens og træd i pedalerne til Egebjerg gennem stierne i Egebjerg Enge. Umiddelbart øst for Egebjerg ligger den gamle Hansted Skov med stejle bakker, dybe kløfter og den brusende Hansted Å, der løber gennem området. Der er idyllisk og smukt ved vandværkssøen – perfekt til en frokostpause i gudesmukke omgivelser! Herfra løber flere forskellige ruter. Vi anbefaler ruten gennem skoven eller langs den snoede Hansted Å mod Hansted by.

Besøg Gedved Bike Park - Mekka for cykelentusiaster

Cykl videre til Gedved, hvor du finder Gedved Bike Park, områdets nye mekka for cykelentusiaster. Kør en tur på mountainbikebanen gennem skoven eller prøv kræfter med det sjove pumptrack. Bikeparken er underholdende for små som store, og den byder på udfordringer for både begyndere og øvede. 


Ganske tæt på bikeparken ligger gårdbutikken Tolstrup Økologiske Æbler, hvor du kan slukke tørsten med en lækker hjemmelavet æblemost.
 

Forslag til andre ture

Kør en tur på en af Danmarks bedste og mest børnevenlige cykelruter
Historisk jernbanestrækning er nu en natursti og velegnet til en hyggelig gå- og cykeltur.
To hjul på Kulturringen
Far, mor og børn er på cykeltur på Juelsminde Halvøen
Cykelrute med lidt af det hele
Smuk udsigt fra udsigtshøjene ved Trustrup