Både i lystbådehavnen hos Juelsminde Marina

Vidunderlig vandretur ved vandet

Kyststien er en gudesmuk og dejligt varieret vandrerute mellem de to stemningsfulde havnebyer Snaptun og Juelsminde. Du oplever dybe skove, brede sandstrande, idylliske landsbyer og flotte herregårdsparker, inden du når frem til drønhyggelige Juelsminde.

Dybe skove, brede sandstrande og idylliske landsbyer

Du oplever dybe skove, brede sandstrande, idylliske landsbyer og flotte herregårdsparker, inden du når frem til drønhyggelige Juelsminde. Det er en vandretur på 22 km gennem østjysk landskab, der viser sig fra sin bedste side.

En af landets mest varierede vandreruter. Besku de smukke herregårde, gå mellem de betagende gule rapsmarker og forcer de kuperede skovstier. Turen skorter heller ikke på brede sandstrande, så langt øjet rækker.

Udsigt fra udsigtstårn på Kyststien Snaptun-Juelsminde

Kyststien Snaptun-Juelsminde

Vi anbefaler, at du tager turen i ét hug, hvis vejret og formen er til det, men du kan også let dele den op i etaper. Du finder gode parkeringsmuligheder ved Naturcenter Tønballe, Pøt Strandby, As Vig, Kirkholm, Palsgaard og i Bugten.

Er du til en kortere rundtur fra Snaptun? Så anbefaler vi en 2,5 km. rundtur fra Snaptun Havn, hvor du begynder med at følge Kyststien syd for havnen. Her kommer du også forbi et udsigtstårn i trætop med betagende havudsigt, derefter gennem Tønballegård til Skovfitness og tilbage til Snaptun havn.

Slut eventuren af med en fiskeanretning og et køligt glas hvidvin i havnebyen Juelsminde. Du har helt klart også fortjent en isvaffel!

Forslag til andre ture

Vandretur med historiske perler
Smuk sommerdag ved Odder Å
Gåtur på kyststien fra Hou til Hølken
En solskinsdag ved Odder Strand Camping
Familietur til Uldum Kær
Droneskud af den smukke natur ved Uldum
På tur med vildheste og moselandskab
Vildheste ved Nørrestrand i Horsens