Vidunderlig vandretur ved vandet

Foto: Chaline Engelhardt

Kyststien er en gudesmuk og dejligt varieret vandrerute mellem de to stemningsfulde havnebyer Snaptun og Juelsminde. Du oplever dybe skove, brede sandstrande, idylliske landsbyer og flotte herregårdsparker, inden du når frem til drønhyggelige Juelsminde.

dybe skove, brede sandstrande og idylliske landsbyer

Du oplever dybe skove, brede sandstrande, idylliske landsbyer og flotte herregårdsparker, inden du når frem til drønhyggelige Juelsminde. Det er en vandretur på 22 km gennem østjysk landskab, der viser sig fra sin bedste side.

Vi anbefaler, at du tager turen i ét hug, hvis vejret og formen er til det, men du kan også let dele den op i etaper. Slut eventuren af med en fiskeanretning og et køligt glas hvidvin i havnebyen Juelsminde. Du har helt klart også fortjent en isvaffel!

Kyststien Snaptun-Juelsminde

Foto: Majbritt Magnussen

Juelsminde Havn og Marina

Lystbådehavnen i Juelsminde er blandt de bedste og mest stemningsfulde i Danmark. Så snart solen er fremme, summer havnen af liv og hyggelig atmosfære. Lækre spisesteder med udeservering og spændende events er med til at skabe de unikke rammer, som alle bør opleve.

Snaptun Lystbådehavn a.m.b.a.

Snaptun er et lille færge-og fiskerleje ved indsejlingen til Horsens Fjord. Se www.snaptunsejlklub.dk for yderligere information om den dejlige havn, nye klubhus og faciliteter samt stemningsbilleder fra området.