Kunsttur til Hjarnø og Juelsminde

Foto: Chaline Engelhardt

Kunst kan åbne for samtale og refleksion. Derfor er det fantastisk at opleve kunst og kunsthåndværk sammen med andre. Start bilen og drag på kunsttur sammen med familien eller vennerne i smuk natur. Juelsminde-halvøen er fyldt med små og store gallerier og værksteder.

Hjarnø? Ja, det er her du skal starte

Begynd på Hjarnø med en af de hyppige færgeafgange fra Snaptun – overfarten tager kun fem minutter. Der er mange grunde til at besøge øen, og Galleri Kirkesvinget er én af dem. De udstillende kunstnere er primært øboere eller fra lokalområdet. Spis frokost hos Den Gamle Smedie, inden turen går tilbage til fastlandet.


Du skal også besøge Pottemageren i Juelsminde. Her finder du med garanti dit nye håndlavede yndlingskrus og falder pladask for den charmerende byhave, som er åben for alle. Det er seriøst en lille perle for alle, der sætter pris på hygge og håndværk.
 

Besøg Hjarnø

Foto: Hjarnø Camping

Pottemageren i Juelsminde

Besøg denne hyggelige butik med håndlavet kunsthåndværk lavet i eget værksted. Kig dig omkring blandt de mange flotte unika-produkter i keramik og stentøj af høj kvalitet og nyd en kop kaffe i den hyggelige besøgshave.

Galleri Kirkesvinget

På hyggelige Hjarnø finder du dette galleri, der udstiller spændende og varieret kunst. Kig forbi på din vandretur rundt på øen – det ligger ganske tæt på havnen og midt i den smukke natur.

Cafe Den Gamle Smedie

Den Gamle Smedie befinder sig lige i hjertet af Hjarnø. Få serveret kaffe og kage eller kig forbi til frokost eller aftensmad for et godt måltid med inspiration fra det italienske og danske køkken. Cafeen kan byde på lækre forretter, pasta, pizza, fisk, kødretter, oste og desserter samt bø...