Her risikerer du at blive ramt af golffeberen i Kystlandet

Foto: Dennis Plougmann

Mange af os har aldrig prøvet at spille golf. Men golf er faktisk en rigtig god måde at koble motion og outdoor-oplevelser med underholdning og afslapning. Ikke mange steder er bedre end Kystlandet. Her har vi nemlig tre af landets bedste golfbaner.

Det koster ikke en bondegård at spille golf

For mange er det måske prisen, der afskrækker, men det er ikke så dyrt, som du tror. Både Horsens Golfklub og Stensballegaard Golfklub tilbyder "pay & play" på 9-hulsbane for henholdsvis 175 kroner og 150 kroner med mulighed for at leje udstyr for et mindre beløb. Og hos Odder Golfklub kan du prøve det populære golf & burger tilbud med golf på 5-hulsbane, leje af udstyr og en lækker burger i cafeen til kun 150,-. 

Her er vores tre naturskønne golfklubber

Horsens Golfklubs baner ligger langs eng- og moseområdet De fire enge, mens Naturstien Horsens-Silkeborg løber gennem området. 

Stensballegaard Golfklub ligger omkranset af skovene ved Stensballe og bakkerne i Stensballe Bjerge. Derudover er der en helt fantastisk udsigt over Horsens Fjord.

Også Odder Golfklub ligger omgivet af skove. Den smukke green ligger omkranset af de gamle herregårdsskove ved Åkjær og flere historiske gravhøje. 
 

Vidste du, at banen ved Stensballegaard Golfklub i 2010 blev kåret til verdens bedste nyanlagte golfbane?

Horsens Golfklub

Horsens Golfklub vil gerne byde både erfarne og nye spillere hjerteligt velkommen til den grønneste natur- og golfoplevelse, du kan ønske dig. Klubbens udfordrende 18-hullers bane er beliggende i et utroligt smukt, let kuperet landskab, med mange synlige flotte søer og vandløb.  Banen er...

Stensballegaard Golfklub

Stensballegaard Golfklub elsker gæster, og vil med stor glæde byde dig velkommen i oasen ved Horsens Fjord. Her kan du komme en tur rundt på den smukke 9 hullers Pay & Play bane for kun 150 kr. pr. mand. Efterfølgende kan du nyde udsigten og lidt lækkert fra restauranten. Banen er åb...

Odder Golfklub

Odder Golfklub ligger skønt ved Åkjær skove, anlagt ved gamle gravhøje af den kendte golfbanearkitekt Frederik Dreyer. Her kan du som ny spiller prøve at spille golf på Par-3 banen, låne udstyr og afslutte med en burger i caféen.

En lang dag på banen, kræver noget godt til ganen

En tur på golfbanen gør dig helt sikkert sulten. Heldigvis har alle tre klubhuse deres eget spisested, hvor du kan nyde et lækkert måltid og kølige drikkevarer. 

Griffenfelds hos Stensballegaard Golfklub tilbyder et såkaldt social dining-koncept hver fredag og lørdag, hvor kokken serverer ni delevenlige retter med vine eller øl, der passer perfekt til maden. Selv kalder restauranten dette for "deleweekend". Vi kalder det for en helt særlig oplevelse. Og hos Café Aakær ved Odder Golfklub kan du sætte tænderne i de lækreste stjerneskud, burgere og sandwiches. 
 

Besøg Griffenfelds

Foto: Griffenfelds

Kampagnen er støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.