På eventyr i Sondrups dybe skove og høje bakker

Foto: Melissa Villumsen

Sondrup Bakker byder på en fantastisk udsigt og skiltede vandreruter, som vi bestemt vil anbefale.

Besøg den smukke, dybe skov ved Sondrup

Køreturen ud til Sondrup er i sig selv enestående. Vi kan også varmt anbefale den som cykeltur, men husk badebukser og håndklæde, så indsatsen kan præmieres på behørig vis med en forfriskende dukkert.

Den lokale kunstner Phuc Van Dang har dekoreret sten derude med sine smukke kunstværker – prøv at se, om du kan finde dem alle. Mens du er i Sondrup, kan en tur ned til vandet også være en oplagt mulighed. Du kan tage de smukkeste billeder, og der er rig mulighed for at fange krabber fra badebroen. Bare husk spand og krabbefiskestang. Nogle bruger hamburgerryg, men blåmuslinger er også ideelle, hvis du kan finde nogle i vandet.

Pak også gerne en madkurv, og nyd udsigten fra Udsigtshøjene i Trustrup, der ligger lige i nærheden.

Du skal da også lige have en overnatning når du alligevel er her?!

Trænger du til at forkæle dig selv lidt ekstra, så tag en overnatning hos Sondrup B&B. Her kan du falde i søvn til lyden af skovens dyr og vågne i en lille skovoase. Det er utrolig hyggeligt. Ejeren Karoline Illum er samtidig en dygtig keramiker, hvilket hun gerne demonstrerer i sit lille værksted. Måske falder du over en flot kaffekop eller krukke, som du kan købe som minde.
 

Smuk, smukkere smukkest - hvad skal du se?

Sondrup Bakker

Oplev det usædvanligt naturskønne og afvekslende landskab ved Sondrup Plantage på nordsiden af Horsens Fjord. Det kuperede skovklædte terræn indbyder til vandreture i den dybe fredfulde natur.

Udsigtshøjene

Lige syd for landsbyen Trustrup ligger Udsigtshøjene. Skilte viser vej til en lille parkeringsplads. I klart vejr er der fra højene en herlig udsigt over hele Horsens Fjord og langt ind i Bjerre Herred, området syd for fjorden. Det højeste punkt ligger 70 meter over havet, og fra højen...

Sondrup Strand

Sondrup Strand ligger smukt placeret ned til Horsens Fjord og omgivet af smuk natur. Fra stranden har man en fin udsigt til Alrø, der ligger lige ud for Sondrup. Stranden har ikke mange faciliteter, men fungerer glimrende som et rast på en vandretur i naturen. Omkring stranden ligger et st...

Kampagnen er støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.