Børnevenlig dagstur i Juelsminde

Foto: VisitJuelsminde

Juelsminde er fyldt med børnevenlige aktiviteter! For eksempel krabbefiskeri ved havnen. En tøjklemme for enden af en snor eller fiskestang, en spand og lidt spegepølse eller en musling som madding.

Oplevelser i Juelsminde

Hvor mange krabber kan I fange, hvem fanger dagens største og mindste krabbe, hvem vinder krabbevædeløbet, tør alle holde en krabbe og har I fanget flest han- eller hunkrabber? 


I den nyåbnede Juelsminde Naturlegepark kan du få et sug i maven på den lange tur ned gennem rutsjebanen. Hvis du først liiige skal samle mod til dig, kan du nyde udsigten på toppen, hvor der er siddepladser og kikkert. Herfra har du en fremragende udsigt over Juelsminde by og kysten.
 

Krabbefangst på broen i Juelsminde

Foto: Gert Skærlund

Minigolf ved Juelsminde Strand Camping

Dyst med familien på denne sjove og velholdte minigolfbane i hjertet af Juelsminde. Beliggende ved den stemningsfulde marina og den populære badestrand, Storstranden, er det en oplagt aktivitet på turen til feriebyen ved østkysten.

Juelsminde Naturlegepark

Juelsminde Naturlegepark er ikke bare en legeplads – det er et kæmpestort mekka for spil og leg. Her kan du rutsje ned ad et bjerg, spille på multibanerne, dyrke skovfitness, se om du kan klare tarzanbanen eller nyde en is i de hyggelige naturomgivelser.

Storstranden

En af østkystens absolut bedste badestrande ligger i Juelsminde. Centralt placeret nær feriebyens summende byliv, hyggelige lystbådehavn og familievenlige faciliteter er Storstranden værd at besøge – både på en endagstur og som centrum for badeferien.