En dag i børnenes tegn

Foto: Kevin Welk Fotografi

Kør en tur til Serridslev lidt uden for Horsens og besøg Børnebondegården, hvor det vrimler med søde klappedyr. Heste, køer, høns, gæs, får, geder og marsvin – i alt 150 dyr, som børn kan kæle med og klappe.

En dag i børnehøjde

Kør en tur til Serridslev lidt uden for Horsens og besøg Børnebondegården, hvor det vrimler med søde klappedyr. Heste, køer, høns, gæs, får, geder og marsvin – i alt 150 dyr, som børn kan kæle med og klappe. Det er frit og trygt for de små at løbe omkring på bondegårdens store areal og lege på legepladsen med legetraktorer og scootere.

Juelsminde Naturlegepark

Juelsminde Naturlegepark er ikke bare en legeplads – det er et kæmpestort mekka for spil og leg. Her kan du rutsje ned ad et bjerg, spille på multibanerne, dyrke skovfitness, se om du kan klare tarzanbanen eller nyde en is i de hyggelige naturomgivelser.

Børnebondegården

Kom helt tæt på marsvin, høns, gæs, ænder, geder, får, heste og køer. Få indblik i, hvor mælkeprodukter kommer fra og hvordan en malkerobot virker. Måske bare en tur på legepladsen eller ræs med legetraktorer? Gården er åben for alle. Tag gerne en picnickurv med. Børnebondegården er en ...

Spis frokost i Juelsminde

Kør nu en tur til Juelsminde og spis selvfølgelig frokost i Danmarks (måske) dejligste havneby. Herefter venter den splinternye og kæmpestore naturlegepark ved Hotel Juelsminde Strand. Legeparken er smukt integreret i de naturskønne omgivelser ved Odelsbjerget og Tofteskoven – og har hurtigt sneget sig ind på listen som områdets absolut største legepark. De otte meter høje legetårne smyger sig op ad Odelsbjerget med et stort net imellem sig, som børnene kan kravle rundt i. Lad poderne give den gas på multibanerne, svævebanen, trampolinerne, tarzanbanen eller skovfitnessområdet, og nyd udsigten fra toppen af bjerget med kikkerten. For de mindste er der en stor småbørnslegeplads, hvor der bestemt ikke mangler noget.


Køb is eller sodavand i kiosken ved parken, eller brug den opstillede gasgrill til at tilberede din medbragte mad. Dét kalder vi en familieudflugt!