Børn holder kaniner ved Børnebondegården nær Horsens

En dag i børnenes tegn

Kør en tur til Serridslev lidt uden for Horsens og besøg Børnebondegården, hvor det vrimler med søde klappedyr. Heste, køer, høns, gæs, får, geder og marsvin – i alt 150 dyr, som børn kan kæle med og klappe.

En dag i børnehøjde

Kør en tur til Serridslev lidt uden for Horsens og besøg Børnebondegården, hvor det vrimler med søde klappedyr. Heste, køer, høns, gæs, får, geder og marsvin – i alt 150 dyr, som børn kan kæle med og klappe. Det er frit og trygt for de små at løbe omkring på bondegårdens store areal og lege på legepladsen med legetraktorer og scootere.

Spis frokost i Juelsminde

Kør nu en tur til Juelsminde og spis selvfølgelig frokost i Danmarks (måske) dejligste havneby. Herefter venter den splinternye og kæmpestore naturlegepark ved Hotel Juelsminde Strand. Legeparken er smukt integreret i de naturskønne omgivelser ved Odelsbjerget og Tofteskoven – og har hurtigt sneget sig ind på listen som områdets absolut største legepark. De otte meter høje legetårne smyger sig op ad Odelsbjerget med et stort net imellem sig, som børnene kan kravle rundt i. Lad poderne give den gas på multibanerne, svævebanen, trampolinerne, tarzanbanen eller skovfitnessområdet, og nyd udsigten fra toppen af bjerget med kikkerten. For de mindste er der en stor småbørnslegeplads, hvor der bestemt ikke mangler noget.


Køb is eller sodavand i kiosken ved parken, eller brug den opstillede gasgrill til at tilberede din medbragte mad. Dét kalder vi en familieudflugt!

Disse ture er også herlige

Familietur til Uldum Kær
Droneskud af den smukke natur ved Uldum
Kør en tur på en af Danmarks bedste og mest børnevenlige cykelruter
Historisk jernbanestrækning er nu en natursti og velegnet til en hyggelig gå- og cykeltur.
Tag på skattejagt i Odder
Barn med skattejagt-medaljen Odder Rundt
Sov under åben himmel ved Hølken Strand
Morgenen er ekstra smuk når man er på telttur