En varm dag på havnen ved Norsminde

Besøg Norsminde

Er du vild med en eller flere af disse ting, skal du tage på cykeltur til Norsminde. Pak også gerne badetøjet, så du kan tage en forfriskende dukkert i havet, inden du kører retur.

En tur til Norsminde

Er du vild med en eller flere af disse ting, skal du tage på cykeltur til Norsminde. Pak også gerne badetøjet, så du kan tage en forfriskende dukkert i havet, inden du kører retur. Husk en spand, en snøre, en klemme og et lod. Vupti! Så har du en hjemmelavet krabbefiskestang. Hamburgerryg virker godt som madding, men blåmuslinger er også et hit. Og dem er der en del af i Norsminde. Børn kan gratis låne redningsveste hos sejlklubben. Kig efter en brun trækiste foran klubhuset. 

Norsminde Kro

Vidste du, at vi har en 325 år gammel kro i Norsminde? Den bærer på en lang historie i Odder Kommune. Nyd et glas hvidvin fra kroens terrasse med udsigt over havnen. Gå også en aftentur langs vandet, inden du hopper på jernhesten og cykler hjem. Alternativt kan du forkæle dig selv med en overnatning, morgenmad og en hurtig morgendukkert, inden du vender snuden hjem.
 

Forslag til andre ture

Sejl i kano på det smukkeste stykke af Gudenåen
Far og søn trækker båden mod vandet
Strandtur til hyggelige Juelsminde
Juelsminde Havn er et besøg værd.
Historisk dagstur syd for Horsens Fjord
Smilende baby nyder traktormuseet
Nyd sommerlandet fra den tohjulede
Odder cykelferie er fedt