Besøg Norsminde

Foto: Dennis Plougmann

Er du vild med en eller flere af disse ting, skal du tage på cykeltur til Norsminde. Pak også gerne badetøjet, så du kan tage en forfriskende dukkert i havet, inden du kører retur.

En tur til Norsminde

Er du vild med en eller flere af disse ting, skal du tage på cykeltur til Norsminde. Pak også gerne badetøjet, så du kan tage en forfriskende dukkert i havet, inden du kører retur. Husk en spand, en snøre, en klemme og et lod. Vupti! Så har du en hjemmelavet krabbefiskestang. Hamburgerryg virker godt som madding, men blåmuslinger er også et hit. Og dem er der en del af i Norsminde. Børn kan gratis låne redningsveste hos sejlklubben. Kig efter en brun trækiste foran klubhuset. 

Norsminde Kro

Vidste du, at vi har en 325 år gammel kro i Norsminde? Den bærer på en lang historie i Odder Kommune. Nyd et glas hvidvin fra kroens terrasse med udsigt over havnen. Gå også en aftentur langs vandet, inden du hopper på jernhesten og cykler hjem. Alternativt kan du forkæle dig selv med en overnatning, morgenmad og en hurtig morgendukkert, inden du vender snuden hjem.
 

Norsminde Havn

En hyggelig naturhavn 9 sømil syd for Aarhus i indløbet til Kysing Fjord. En velbeskyttet havn med gode faciliteter, toilet, bad og adgang til klubhus. Friske fisk, frisk luft og en pragtfuld spadseretur om fjorden (vildtreservat) eller ud på næsset. De, der selv ønsker at fange den fri...

Norsminde Kro

Forkæl dig selv med et ophold på denne historiske kro fra 1693. Med beliggenhed ned til en af de hyggeligste havne i Østjylland og gastronomi på højt niveau vil du utvivlsomt få en stor oplevelse, når du tjekker ind på denne charmerende gamle kro.

Norsminde Fiskehus

Fiskehuset har ligget på Norsminde Havn i over 60 år og har altid været kendt for de lækre fiskefrikadeller. I 2018 blev det gamle hus renoveret og udbygget med en spisesal der gør, at man også om vinteren kan nyde de dejlige omgivelser og den fantastiske udsigt. Om sommeren er der god pla...