Børn i vinterlandskab

Vinterferie i Horsens

På med vanterne og tag på vintereventyr i Horsens i uge 7 og 8. Her får du tips til skønne og coronavenlige oplevelser med god afstand for store og små i vinterferien i Horsens og omegn.

Hvad kan jeg lave i vinterferien?

Mens corona stadig råder, gælder det denne vinterferie om at gå off-piste, hvor vi kan holde god afstand og stadig få én på opleveren.

Kom med ud og opdag - eller genopdag - nye udflugtsmål, kælkebakker, legepladser og meget mere i Horsens omegn. Så er du klar til en uge med luft under vingerne til at nyde ferien i selskab med de nærmeste i din coronaboble.

God ferie - og god afstand!

Familie går tur med hund i skoven med en vandpyt på stien
Snør skoene

Tag ud og oplev vinterlandskaberne omkring Horsens. Her finder du både korte og lange vandreruter, der giver masser af skridt og frisk luft direkte ind på kontoen.

Off-piste i Horsens

Kom med helt til tops eller en tur ud i det blå, hvor der er højt til himlen. Se her forslag til vintervenlige udflugtsmål for både korte og lange ben i Horsens-området.

Byens bedste kælkebakker

1-2-3 og fuld fart frem. Et drys hvidt guld fra oven og en bakke med fart i - så er lykken gjort for børn og barnlige sjæle!

At finde den helt perfekte kælkebakke er en kunst i sig selv. Horsens Posten har samlet brugernes egne tips til fede bakker - klik ind og find en fed tur nær dig!

Børn der kælker
Find de bedste kælkebakker

Find en kælkebakke nær dig

Idéen med at holde vinterferie opstod i 1970’erne, fordi flere danskere gerne ville på skitur til udlandet. Derfor tog forældre deres børn ud af skolen i forskellige uger henover vinteren. Derfor valgte nogle kommuner at holde vinterferie i uge syv, og andre kommuner valgte uge otte.

- Keld Grinder-Hansen, skolehistoriker, til dr.dk

Ud på tur, aldrig sur!

Gå ombord i 37+ forslag til endagsture til dig, der vil ud og have én på opleveren med ungerne, familien, vennerne, kæresten eller andre fra din coronaboble!

Familie på Tunø spejder mod nye oplevelser fra øens kirke- og fyrtårn.

Tips til 37+ endagsture i Kystlandet - lige her!

Tag ungerne i den ene hånd - og et Natureventyr i den anden!

Med den gratis app Natureventyr kan I sammen gå i fodsporene på tre Horsens-eventyr midt ude i naturen.

Hent appen gratis i App Store eller Google Play

Slå ud fra en af Kystlandets flotte golfbaner

Mere inspiration

Overnatning i Horsens
Værelse med dobbeltseng hos TeaterHotellet i Horsens
Madoplevelser i Horsens
Anretning med fritterede rejer hos Møhr Steakhouse i Horsens