Cafeer og restauranter

Nyd hinandens selskab i hyggelige rammer over et lækkert måltid. I og omkring Horsens finder du et bredt udvalg af caféer og restauranter - se hvilke vi anbefaler her.

Hits for kids

Se de mest populære børneaktiviteter her.

Fyelmose Naturfiskepark

Fyelmose Naturfiskepark er et slaraffenland for lystfiskere i alle størrelser: Her er tre en børnesø, en familiesø, en natursø, gratis lånestænger og hjælp til at komme godt i gang.

Den genfundne bro

Den Genfundne Bro - gå tur ved den smukke jernbanebro

Broen blev bygget i 1899 over Gudenåen i forbindelse med etableringen af privatbanen fra Horsens til Bryrup. I 1925 blev den 13,4 meter høje stålgitterbro gemt væk i en mægtig dæmning. Den blev genfundet i 2013.

Udforsk Østjylland på to hjul: Tag på cykelferie og kom helt ned i gear

Cykelferie i Østjylland - find tips og inspiration til din tur

Tag på cykelferie omkring Horsens og Odder og oplev området med alle dine sanser. Du får området helt ind under huden og får en ferie fyldt uforglemmelige oplevelser. Få inspiration her.

6 gode grunde til at holde ferie i Horsens

Med et pulserende byliv, et væld af kulturtilbud og en bjergtagende natur, der bare venter på at blive udforsket, har Horsens det hele. 

Aktiviteter, underholdning og events i Horsens

I Horsens har vi gjort det til vores fornemmeste opgave, at skabe rammerne for de bedste oplevelser. Se hvad du kan opleve her....