Ud i naturen 2 - Horsens Fjord

Mulighederne er mange rundt om Horsens Fjord, ikke mindst fordi fjorden løber helt ind til Horsens midtby. Naturen kan derfor med fordel kombineres med spændende museumsoplevelser, cafebesøg og shopping.

Med fokus på oplevelser i naturen anbefales en af følgende turforslag: 

Forslag 1: Boller Slots smukke park med tusindvis af blomster ligger på den sydlige side af Horsens Fjord. En afslappende oase og det perfekte mål for en picnic tæt på Horsens. Bollerstien fører direkte til blomsterparkens indgang og turen kan sagtens klares til fods – hele tiden med fjorden i sigte. Benyt eventuelt Planetstien der løber tæt ved centrum til Boller Slot hvis I ønsker en lidt længere gåtur eller cykeltur derud - se Boller Slot og Planetstien.

Forslag 2: Husodde på den nordlige side af fjorden byder både på skønne cykel- og vandrestier samt minigolf og golf helt ned til fjorden.

Forslag 3: Sidst men ikke mindst kan I lade turen gå ud langs, enten til Snaptun på den sydlige side eller hele vejen ud til Alrø på nordsiden. 

 

Afhængig af tidsrum og distancer kan disse ture planlægges i bil/bus eller på cykel, og kombineres med frokost henholdsvis i Horsens centrum eller f.eks. på Alrø.

Læs mere om de mange spændende oplevelser og spisemuligheder i området under "Rundt om Horsens Fjord"

Del denne side