Sommerferie i Horsens

Glade børn giver gode ferier og vi vil så gerne hjælpe dig og din familie til en uforglemmelig sommerferie i Horsens.

Derfor har vi samlet en masse sjove aktiviteter og oplevelser, I kan udforske sammen, når i holder ferie i Horsens-området. Der er helt sikkert stof til mange gode ferieminder.

FÆNGSLET for børn

Prøv en fangedragt og optag en video med det, led efter hemmelige beskeder og ulovlige ting i en celle eller prøv en af de sjove opgaver i FÆNGSLET.

Lær at fiske: Tag på dag-fiske-camp

Tag familien med på fiske-camp i Fyelmose Naturfiskepark og lær at fiske. Der er hjælpetrænere og mulighed for at låne en gratis fiskestang. 

Cykelfærgen

Cykelfærgen - mini ø-hop i Horsens Fjord

Oplev Horsens Fjord fra vandsiden: tag fra Snaptun til Hjarnø og videre til Alrø - eller den modsatte vej – med sommerens hyggelige lille cykelfærge.

Besøg Aqua Forums friluftsbad

Hele sommerferien er Aqua Forums 27 grader varme friluftsbad åbnet. Her er der garanti for lækkert badevand, selv når sommersolen ikke er højt på himlen.

Plask, hvin og grin i Aqua Forums badeland

Med både et friluftsbad, en vandruchebane, et udspringsbassin, spa, motionsbassin og tylarie er Aqua Forum er et paradis for vandhunde i alle størrelser.

Danmarks Industrimuseum

Oplev ”de gamle dage” på nært hold på Danmarks Industrimuseum og se, hvordan livet så ud for dine forældre, bedste- eller oldeforældre.

FÆNGSLET - Europas største fængselsmuseum

Mærk den specielle stemning krybe helt ind under huden, når du møder fanger og vogtere på din vej.

Fyelmose Naturfiskepark

Fyelmose Naturfiskepark er et slaraffenland for lystfiskere i alle størrelser: Her er tre en børnesø, en familiesø, en natursø, gratis lånestænger og hjælp til at komme godt i gang.

Besøg Børnebondegården

Kom helt tæt på marsvin, høns, gæs, ænder, geder, får, heste og køer. 

ARoS

Local Ways to Global Art – verdens største dreng