VisitHorsens
Mandlig medarbejder i REMA 1000 fylder grøntsager på hylderne

Supermarkeder

Som enhver anden større dansk by kan du naturligvis få alt, hvad du behøver til hverdag og fest i et af byens supermarkeder. Fra de små discount-butikker til de store hypermarkeder. I Horsens kan du let få klaret dine dagligvareindkøb.

Mangler du rugbrød eller en pakke oksekød til middagen?

Der er et bredt udvalg af både billige, økologiske og sunde produkter i Horsens' supermarkeder. Er det i stedet den årlige familiefrokost, du skal handle ind til, er hylderne i byens supermarkeder fulde af ingredienser til den perfekte påske- eller julefrokost. Alt fra brød og pålæg til den lille skarpe kan du finde på ét sted.
Det kan også være, du skal holde fødselsdag for en hel folkeskoleklasse, hvor der ikke må mangle noget. Tøv ikke med at handle dig fattig i et af byens supermarkeder, hvor alt fra engangsduge og tallerkener til balloner og slikposer findes i massevis.

Fad med mad ud af huset fra delikatessen i Bilka Horsens

Discount med holdning

I Horsens finder du hele otte REMA 1000-butikker. Danmarks mest populære supermarkedskæde har et bredt sortiment af kvalitetsvarer til skarpe priser. REMA 1000 går ikke på kompromis med varerne – ej heller deres holdninger. For REMA 1000 er en socialt ansvarlig kæde, der blandt andet gør en stor indsats for at bekæmpe madspild.

Find alt under ét tag

I centrum af Horsens finder du Bilka - et hypermarked med et kæmpe udvalg af alt, hvad hjertet kan begære. Alt fra discountvarer til high-end luksusprodukter kan fås i byens største supermarked. Med egen bagerafdeling, slagter, delikatesse og bistro kan du finde alt lækkert til middagsbordet. Og med en stor elektronikafdeling, modetøj og interiør behøver du faktisk ikke at handle andre steder.

Facaden på Bilka i Horsens

Bilka Horsens hypermarked

Vidste du, at der i Horsens er over 40 supermarkeder og dagligvarebutikker?

Besøg også

Løvbjerg

Her fortsætter shoppingturen

Supper fra Sdr. Vissing Torvehal
Ikon: Gårdbutikker

Gårdbutikker

Pige kigger på varer på hylderne i butik
Ikon: Souvenirs

Souvenirs

Mand får massage
Ikon: Skønhed og velvære

Skønhed & velvære

Åben bog på træbord
Ikon: Bøger hobby og elektronik

Bøger, hobby & elektronik