Dansk design

Foto: Jacobsen Plus

I Horsens kan du shoppe dansk design i mange spændende butikker. Dansk design er verdenskendt for de rene, simple linjer, gode, slidstærke materialer og klassiske kreationer, der aldrig går af mode. Det er funktionelt og af høj kvalitet, har kant, men er samtidig simpelt og tidløst.

Her finder du møbler og interiør

Tag en tur i Jacobsen Plus, der har drevet detailhandel i Horsens i mere end 80 år, hvis du har en forkærlighed for møbler og lækkert interiør. Butikken er et mekka for folk med interesse for designklassikerne. Du kan vælge mellem alle de store navne, der har gjort dansk design anerkendt i hele verden. Find møbler fra Arne Jacobsen, Børge Mogensen og Hans Wegner. Eller shop amok i moderne indretningsfavoritter som Kay Bojesen, Kähler, Georg Jensen eller Hay. 

Netop Hay har en outletbutik på Havnen i Horsens, hvor du kan give hjemmet et friskt pust med skønne fund inden for brugskunst og interiør. 
 

Vidste du, at dansk design med dets fokus på funktionalitet blev udviklet i midten af 1900-tallet i Danmark?

Vi anbefaler også, at du slår et smut forbi Blindes Arbejde, hvor du kan støtte en god sag og samtidig købe fantastisk håndværk med dig hjem – fx de fineste opvaskebørster, fejekoste og meget andet. Alle varerne i butikken er lavet af blinde eller svagsynede, hvilket gør produkterne unikke og autentiske. 

Jacobsen Plus

Foto: Jacobsen Plus

Blindes Arbejde

Foto: Blindes Arbejde

Her finder du tøj og mode

Trænger du til at forny garderoben, så finder du også masser af spændende designere i butikkerne.

Gå også en tur i bytorvHORSENS, hvor du både finder et gratis legeland til børnene og selvfølgelig dansk modetøj, eller tag en gåtur ned langs Søndergade.Du finder hele 50 tøjbutikker omkring byens gågade. 

bytorvHorsens

Foto: bytorvHORSENS

Tøj & mode

Foto: Blå Kors Genbrugscenter