VisitHorsens
Design og møbler hos Jacobsen Plus i Horsens

Bolig og have

I Horsens er der mange interessante butikker, hvor du kan finde møbler eller dekorativ brugskunst til hjemmet. Vi guider til shopping-oplevelser med fokus på hjem og have.

Find inspiration til indretning – både ude og inde

Kulturlivet i Horsens er blomstrende, og med flere gallerier og museer kan man snildt blive inspireret til at gøre sit eget hjem mere levende og spændende.

Heldigvis er der et væld af forretninger i byen, der handler med boligindretning.

Det kan også være, at du er træt af de skårede kaffekopper, der er blevet tabt et utal af gange eller den gamle håndpisker, som kun virker hver anden gang. I Horsens kan du finde alt fra køkkenudstyr, service til pyntegenstande hos byens isenkræmmere.

Er det i stedet puder eller plaider, du er på udkig efter, får du ny inspiration i byens bolighuse og møbelforretninger. Her kan du naturligvis også forsyne dit hjem med designklassikere eller måske det seneste nye inden for møbeldesign.

Byen byder med andre ord på et hav af butikker og forretninger, der kan være med til at kaste ny glans over din bolig, hvad end du leder efter små eller store forandringer i hjemmet.

Liste
Kort
Ægget stolen og andre dansk designede møbler hos Jacobsen Plus i Horsens

Jacobsen Plus

Jacobsen Plus er et af Danmarks største huse for møbeldesign og interiør, hvor nyt og klassisk design mødes. Her kan du se store navne som Børge Mogensen, Arne Jacobsen, Finn Juhl, Hans J. Wegner og lysmageren Poul Henningsen. Det store udvalg af designmøbler, belysning og interiør giver dig den rette inspiration, så du kan indrette dit hjem med stil. 

Spejl i butikken hos Møllebo Antik ved Sondrup

Møllebo Antik

Møllebo Antik er Østjyllands største antikvitetsforretning, der ligger i naturskønne omgivelser. Her finder du brugskunst til hjemmet og gamle restaurerede møbler.

Et udvalg af produkter fra Blindes Arbejde i Horsens

Blindes Arbejde

I hjertet af Latinerkvarteret i Horsens finder du denne butik, hvor blinde og svagtseende fremstiller børster, koste og kurve af naturprodukter i god kvalitet. Støt et godt formål.

SOFI

I den lille landsby Dørup ved Mossø har denne charmerende gårdbutik hjemme, der specialiserer sig i brugskunst for enhver smag. Smykker, duge, tøj, vin, håndklæder, lys, glas, kopper, skåle, kurve – du finder det hele hos SOFI. Står du og mangler den perfekte venindegave eller lækre specialiteter, kan du også finde det her. 

Supper fra Sdr. Vissing Torvehal

Sdr. Vissing Torvehal

I landsbyen Sdr. Vissing tilbyder denne moderne gårdbutik et stort udvalg af specialvarer og delikatesser. Derudover kan du finde kunst, lys, keramik, smykker og blomsterbuketter. Vi anbefaler også at nyde et måltid mad i Torvehallens café. 

Facaden og parkeringspladsen hos Blå Kors Genbrugscenter i Horsens

Blå Kors Genbrugscenter

Danmarks største genbrugsbutik på hele 6.800 kvadratmeter. I så stort et genbrugsmekka er det naturligvis også muligt at finde inspiration til indretning af hjemmet. En hel etage er således dedikeret til møbler, isenkram, køkkengrej, lamper, elektronik og andet inventar til boligen. Her kan du næsten ikke undgå at gøre et godt fund.  

Facaden på shoppingcentret bytorvHORSENS i Horsens

bytorvHORSENS

Byens shoppingcenter byder på et varieret udvalg af butikker. Her er isenkræmmere med design, pynteting og køkkengrej af høj kvalitet til hjemmet. På en tur i bytorvHorsens kan du også nyde et måltid mad i en af de lækre caféer, lade børnene boltre sig i legelandet eller deltage i et af de mange events.

Andre butikker

  • Botex Horsens
  • Danbo møbler
  • Imerco
  • Kop & Kande
  • Møblér
  • Sinnerup
  • Søstrene Grene

Her fortsætter shoppingturen

Mand i jakkesæt retter på slipset
Ikon: Tøj og mode

Tøj & mode

Varer i butikken hos Lopper og Landstil
Ikon: Antikviteter

Antikviteter

Pige kigger på varer på hylderne i butik
Ikon: Souvenirs

Souvenirs

Supper fra Sdr. Vissing Torvehal
Ikon: Gårdbutikker

Gårdbutikker