skip_to_main_content

Wall of Sound

Den grønne park foran Fængslet bliver igen i år omdannet til en festivalplads – med flere scener, lækre madboder, spændende oplevelser og intime hyggekroge under Horsens helt egen musikfestival Wall of Sound. Oplev de mest aktuelle danske navne i historiske omgivelser, hvor fængselsmurene danner et råt og unikt bagtæppe for den fantastisk hyggelige og pulserende stemning. På grund af Corona er festivalen udskudt fra 2020 til 2021.

Store danske navne på programmet

Navnene til Wall of Sound 2022 er endnu ikke offentliggjort, men du kan glæde dig til at opleve store danske navne og et aktuelt udvalg af fantastiske musikalske acts. Er du til en anderledes oplevelse, så kan du også afprøve fænomenet Silent Disco, hvor de deltagende får udleveret høretelefoner og herefter, hver især, danser til forskellige beats spillet af live DJ’s. 

Udover musikken byder Wall of Sound på et væld af andre kunst- og kulturoplevelser, spredt udover festivalpladsen og gemt i hyggekroge indimellem fængselshavens store, gamle træer. Du kan forvente alt fra brætspil til bodypaint.

Festival for de mindste 

For tredje år i træk er også børn velkomne på Wall of Sound, da der vil være musik og aktiviteter målrettet det yngste publikum begge eftermiddage. Der er gratis armbånd til børn til og med 12 år. De skal dog være ledsaget af en voksen.

Kulinariske oplevelser under træerne

Hvad enten du er til pomfritter og fadøl eller gourmet og cocktails, så har Wall of Sound det hele! De mange streetfood-boder, øl- og drinkstelte, kaffebarer og snacks-vogne er nøje udvalgt efter kvalitet, fokus på bæredygtighed og selvfølgelig det brede udvalg. Her vil være noget for enhver smag.

Yderligere information

Følg festivalen på Facebook og få alle de seneste nyheder: https://www.facebook.com/wallofsoundfestival

 

Wall of Sound løber af stablen 20.-21. maj 2022. Du kan købe din billet på wallofsound.dk

 

Arrangører: Horsens Kommune, KulisseLageret, Horsens & Friends og FÆNGSLET