VisitHorsens

VisitHorsens

Du har en masse muligheder for at få mere at vide om, hvad der sker i Horsens og i området rundt om byen. Vi har noget for enhver smag!

Vi har noget til dig der…

… Helst vil besøge turistinformationen

Hvis du foretrækker at møde op i turistinformationen, kan du finde VisitHorsens på FÆNGSLET i Horsens. Du kan finde os på et kort her. Hos os på FÆNGSLET kan du få personlig betjening, og du kan finde brochurer fra et kæmpe udvalg af spændende steder i området.

Du kan også besøge en af vores 26 turistinformationsfilialer, som ligger i og omkring Horsens. Her kan du få hjælp og gode råd til opholdet i området i filialernes åbningstid – læs mere om, hvor du kan finde turistinformationsfilialerne her.

Turistinformationens åbningstider

Turistinformationen i Horsens’ åbningstider er disse:

Mandag

Lukket – dog i uge 27-35 åben klokken 10-17

Tirsdag til søndag (maj til og med oktober)

Klokken 10-17

Tirsdag til søndag (november til og med april)

Klokken 10-16

 

… Bare skal bruge en brochure med turistinformation

Hvis du skal bruge en brochure fra et spændende sted, har du skudt papegøjen! Der er nemlig en masse steder rundt om i kommunen, hvor du kan finde brochurereoler, som frister med en masse spændende oplevelser.

Større supermarkeder, overnatningssteder og på mange attraktioner er der opstillet disse reoler, hvor du kan orientere dig om nogle af de spændende steder, der findes tæt på.

… Foretrækker turistinformation i en app

Hvis du godt kan lide, at det hele er pakket ind i en lækker app, så har vi selvfølgelig også sådan en til dig. Her finder du en masse information om steder at overnatte, attraktioner at besøge, restauranter og caféer at spise på og meget mere.

Det er bare at gå ind på App Store eller Google Play og downloade vores app til iPhone/iPad og til Android.

Er du i tvivl om noget, er du mere end velkommen til at ringe til os på telefon +4575602120, og du kan også sende os en mail på info@visithorsens.dk. Vi glæder os til at høre fra dig!