Rutsjebane i Tivoli Friheden i Aarhus

Tivoli Friheden

Foto: Tivoli Friheden
Attraktioner
Forlystelses- og temaparker
Tivoli Friheden er en forlystelsespark, der byder på sjov for hele familien! Parken åbner portene igen den 2. maj 2020.
Adresse

Skovbrynet 5

8000 Aarhus C

Kontakt

E-mail:tivoli@friheden.dk

Telefon:+45 86147300

Masser af sjove og vilde forlystelser

Tivoli Friheden er Aarhus’ forlystelsespark placeret i gåafstand fra centrum i den smukke Marselisborg Skov. I Friheden kan du, uanset om det er sommer, efterårsferie eller jul, opleve mere end fire rutsjebaner, 40 forlystelser, boder, spil og legepladser. I Tivoli Friheden er der noget for alle, både børn og voksne - uanset om du er til gys, grin, hygge eller action. Har du nerver af stål og tør du køre med 70 kilometer i timen med hovedet nedad? Så kig forbi Dragen og Cobraen, hvor du med garanti får fuld fart fremad, gys og spænding. Hvis det skal være mere stille og roligt eller lidt romantisk, kan du nyde udsigten ud over den flotte park med en tur i Pariserhjulet.

Eller hvad med svinggyngerne, rio grande eller motorbådene? Du kan også møde Pjerrot, der underholder de mindste, eller parkens egne maskotter Fru Frø og Hr. Kanin. Og - der er også masser af events til både børn og voksne i Friheden. Du kan også opleve en lang række koncerter, revyer og teaterforestillinger i Tivolis kulturhus Hermans.

Himmelrum - åbner i april 2020

Himmelrum binder dig til kometens hale og kaster dig ud i en brydende 1.080 graders centrifuge af spin, drej, snur og stjerner! Her udfordrer du tyngdekraften, glemmer tiden og mærker livet!

Fed Fredag i Friheden

Friheden slår hver sæson dørene op for en lang række koncerter under temaet Fed Fredag, hvor du kan opleve de bedste danske navne inden for pop og rock.

Danmarks største blomsterfestival

I juli 2020 kan landets største blomsterfestival opleves i Tivoli Friheden! Under overskriften ”Power of Flower” vil parken være i grøn topform med ganske særlige koncept-haver. Blomsterfestivalen tilbyder aktiviteter på tværs af alder, så hele familien kan dele de blomster-oplevelser, der er. Festivalen vil give besøgende mulighed for at fordybe sig i jordnære og bæredygtige events. Glæd dig til en sommer med blomsten i fokus!

Prøv de fedeste 5D-spil!

5D Cinemagic og Haunted House i Tivoli Friheden benytter den nyeste teknologi. Hvis du kan lide at spille computer og konkurrere mod venner og familie, så er det her lige noget for dig. Det uhyggelige Haunted House viser det vildeste 5D-spil fyldt med zombier, der forsøger at overtage verden. Kom og kæmp - hvis du ikke er bange for zombier!

Bille By for de mindste

Bille By er en bydel, der især henvender sig til familier med mindre børn. Her kan du prøve Bisværmen, der kører dig rundt og rundt eller tage dit helt eget kørekort og suse rundt i de små el-biler. Midt på torvet møder du Græshoppen, som hopper og snurrer rundt i en højde op til 11 meter. En sjov forlystelse, der giver sus i maven.

Sky Tower

Hvis du er typen, der hele tiden går og venter på det næste adrenalin-kick, så er Sky Tower i Friheden lige præcist det, du har gået og ventet på. Det her er ikke for tøsedrenge. Kun for dig, der har nerver af stål, og bogstaveligt talt ikke er bange for at kaste dig ud i vilde oplevelser. Når du står 40 meter over jorden, og kan se ud over hele Aarhus, er det kun de sejeste, der stadig tør tage springet. Foran dig venter det vildeste frie fald, hvor du når op på 90 km/t inden nettet fanger dig. Nu er der kun ét spørgsmål tilbage: Tør du?

Hjertekig!

Tivoli Friheden præsenterede i 2019 deres nye forlystelse Hjertekig, der med en højde på 65 meter er Danmarks højeste frie-fald-forlystelse. Hjertekig er så markant, at den ændrer Aarhus Skyline. Du kan endda opleve Hjertekig på to forskellige måder - alt efter ønske. Er du en vovehals, er det muligt at få et fald fra fuld højde og opnå en acceleration på 5G. Vil du derimod bare nyde udsigten i ro og mag, kan du tage turen i et stille og roligt tempo, roterende rundt om tårnet hele vejen op og ned.

Vandvittigt sjovt! 

I Frihedens Tivoli VanDvittig er vand til for at blive leget med. Et stort område af parken er lavet om til et rent vandeldorado. Her er alt tilladt, så når du har fået overblikket fra toppen af sørøverskibets klatretårn, så er du klar til at begynde at bygge dæmninger eller ro en tur på søen. Der er også vandkanoner, så hvis du er dygtig, kan du ramme din familie og venner.

Spisning i Tivoli Friheden

Med alle de aktiviteter kan du hurtigt blive sulten. Men der er ingen grund til at gå sulten rundt i parken, du kan både give dig i kast med den klassiske burgermenu eller den familievenlige All-You-Can-Eat-buffet. Du er også velkommen til selv at medbringe din egen mad. Rundt omkring i Friheden er der en række hyggelige grill-pladser - perfekte til bøffer og picnic.

Friheden All Inclusive

Med Friheden All Inclusive har du mulighed for at opleve en hel dag i Friheden til en fast pris. Tivoli Friheden kalder det selv "All Inclusive", hvor prisen for voksne er 350,-. Her er der entré, turbånd, All-You-Can-Eat buffet, værdikupon til softice, popcorn, candyfloss eller kaffe og en værdikupon til spil og boder på 10 kr. Dette kan købes på Tivoli Frihedens hjemmeside eller ved indgangen til parken.

Entré til Tivoli Friheden

Gratis entré med AarhusCARD. Vær opmærksom på, at dette ikke gælder turbånd. 

Over 90 cm
Entré m. Turbånd 260 kr.
Entré 135 kr.
All inclusive pakke* 90-140 cm 270 kr. 
All inclusive pakke* over 140 cm 370 kr.

Under 90 cm
GRATIS

Sæsonkort
Sæsonkort Sølv 299 kr.
Sæsonkort Platin 399 kr. 
Sæsonkort Deluxe 699 kr. 

OBS
Entré Fed Fredag efter kl. 18 kr. 160 kr.
Sæsonkort Turbånd 89 kr. 
Turbånd 125 kr. 
Enkelt-, eller få ture - Tivoletter pr. styk 10 kr. 

*All inclusive kan købes hele sæsonen - dog ikke på fede fredage.

Se åbningstider på Tivoli Frihedens hjemmeside.

#tivolifriheden #visitaarhus #visitaarhusregionen

Adresse

Skovbrynet 5

8000 Aarhus C

Priser

AarhusCARD

Gratis

Tilbud

AarhusCARD

Måske også interessant for dig:

Se mere
Sidst opdateret af