Medajle skattejagt i Juelsminde

Skattejagten Juelsminde Rundt

Foto: Helle Rosenberg
Aktiviteter
Turforslag
Tag hele familien med på en eventyrlig skattejagt i Juelsminde. 
Adresse

Odelsgade 29

7130 Juelsminde

Kontakt

Skattejagt i Juelsminde

Splitte mine bramsejl! Er du også ude efter at få den berygtede Juelsmindemedalje? Så skal du da have et skattekort. Og jeg vil gerne dele mit eneste eksemplar. Men kun med dig! (Psst. du kan også få et gratis eksemplar af skattekortet hos Buchs Boghandel, der ligger få papegøje-hop fra Kompastorvet på Odelsgade). Og tag dig i agt - turen er 4 km lang, og du kommer til at udfordre både ben og hjerne, når du sammen med din familie skal løse spændende opgaver. 

Hvordan er det liige skattejagten fungerer?

Følg disse enkle trin og få medaljen:

  • Tag et gratis eksemplar af skattekortet hos Buchs Boghandel (eller print selv hjemmefra)
  • Find alle punkterne på skattekortet, og løs opgaverne
  • Aflevér skattekortet hos de flinke mennesker i Buchs Boghandel (inden for åbningstid, selvfølgelig)
  • Få den speciallavede medalje med hjem, som et bevis på din bedrift: #jeggikjuelsminderundt

Rigtig god tur!

Måske Danmarks dejligste havneby

Den populære ferieby med cirka 4000 indbyggere byder på charmerende og hyggelig havne-byliv for hele familien, hele året rundt! Oplev byens spændende forretninger, kunsthåndværkere og spisesteder.

Ud over de mange attraktioner, du kommer forbi på skattejagten, er der mange andre sjove aktiviteter i byen: legepladser, krabbebroen på havnen, minigolf, exceptionelle vinterbader-faciliteter samt naturskønne cykel- og vandreruter.

Juelsminde ligger mellem Horsens og Vejle Fjorde, og den er det perfekte udgangspunkt for din ferie. Tæt på de store attraktioner i Østjylland, men uden for stresszonen, med plads til både afslapning og action.

Efterårsferie i Juelsminde

Har du brug for flere forslag til sjove og børnevenlige aktiviteter i Juelsminde, i skolernes efterårsferie? Så se her og få mere inspiration til uforglemmelige ferieoplevelser i Juelsminde - og i hele Kystlandet. 

 

 

Skattejagten Juelsminde Rundt er et samarbejde mellem Turistsamarbejdet Kystlandet og Juelsminde Handelsstandsforening. Det Fælles Landdistriktsråd, Hedensted Kommune, har ydet et tilskud på 25.000 kr. til projektet. 

Adresse

Odelsgade 29

7130 Juelsminde

Priser

Alle

Gratis

Måske også interessant for dig:

Se mere
Sidst opdateret af
Kystlandet: VisitJuelsminde