skip_to_main_content

Restaurant Vrads Station

Tag med tilbage i tiden, prøv en tur med de gamle veterantog og spis derefter i restauranten i den renoverede stationsbygning eller i en af de charmerende togvogne. Det er en ægte historisk gastro-oplevelse.

En historisk perle

Det gamle veterantog mellem Bryrup og Vrads arbejder sig stødt frem gennem terrænet, som det har gjort i årtier. Selvom der er langt til moderne IC4-komfort og støjsvage kabiner, er det alligevel en fornøjelse at sætte sig i sæderne.

Stedet hvor tiden står stille

Toget standser i Vrads, hvor den gamle stationsbygning med de småsprossede vinduer og hvide møbler på gårdspladsen sætter nye standarder for landlig idyl. Vrads Station er kendt for sine lagkager og frokostanretninger, så du skal ikke stige af toget med en mæt mave. Det er nemlig en perfekt afslutning på turen at slå sig ned her i alt det grønne, drikke en kop kaffe og bare lade tiden stå stille.

Det store kagebord eller en dejlig middag?

Stedet er ganske enkelt en lille perle, beliggende smukt i de midtjyske skove og ikke langt fra Den Genfundne Bro - endnu en historisk jernbaneoplevelse. I Restauranten kan du nyde lækre is fra ishuset, drikke kaffe og spise hjemmebagte kager på perronen i de rolige omgivelser, eller sætte dig i de fine gamle lokaler, og nyde en dejlig middag lavet af de bedste råvarer.

Hos Restaurant Vrads Station får du ikke bare ro helt ned i maven. Du får virkelig lækker mad.