skip_to_main_content

Restaurant Pynten

Restaurant Pynten ligger i skønne omgivelser ved Horsens Marina. Med udsigt til Horsens Fjord serveres der lækre danske retter i den hyggelige historiske restaurant. Uanset om du vil nyde en skøn middag med dine nærmeste eller om du trænger til en kold is fra stedets ishus, så er du velkommen hos Pynten.

Historisk bygning - med havet i baggrunden

Restaurant Pynten er beliggende ved by-stranden Langelinie i Horsens - omringet af fjorden, og Horsens Marina og dens smukke skibsmaster. Her er der altid liv og leben, uanset sæson og vejr - og fra Pyntens store 360 graders terrasse kan du følge med i livets gang på lystbådehavnen, med en frisk brygget kop kaffe eller en italiensk is i hånden, eller måske flankeret af et luksus-stjerneskud med et glas iskoldt hvidvin. 

 

Klassiske retter á la carte 

Hos Pynten serveres der klassisk dansk mad, der altid er lavet fra bunden, med sæsonens mest friske råvarer.

Til frokost kan du forkæle dig selv med det store udvalg i smørrebrød, eller nyde den forrygende udsigt med et stjerneskud. Er du på udkig efter de mere gængse café-retter, kan du også se frem til en sprød Cæsarsar, en dampende burger eller den frække dreng i klassen - en fyldt croissant. 

Start aftenmenuen ud med luksus chili cheese bomber eller de lækre parmesanfritter - og følg op med ligeledes klassiske hits såsom moules frites, ribeye, wienerschnitzel, helstegt rødspætte, eller en let og elegant laksetatar. 

Det er muligt hos Restaurant Pynten at få vegetariske og glutenfrie retter. 

 

Tag et kig på Restaurant Pyntens aktuelle menu og mærk appetitten komme snigende. 

 

Langelinie Ishus - Italiensk gelato 

Hos Restaurant Pynten får du ikke bare en 'is på havnen' - du får formidabel italiensk gelato! Har du de mindre størrelser med, så frygt ej - ishuset har også en klassisk softice med tutti-frutti-krymmel. Til de mere modne smagsløg fås gelatoen i flere varianter, bl.a. jordbær og karamel. 

Er det blæsevejr og småkoldt? Er det bare morgen - eller eftermiddag? Er du bare en livsnyder? Hos Langelinie Ishus kan du få kaffen lige som du ønsker den - macchiato, espresso, latte, cappucino - eller bare sort og simpel. Skal det være ekstra hyggeligt, så nap en kop varm kakao eller the. 

Restaurant Pyntens facebookside finder du de seneste nyheder fra Langelinie Ishus. 

 

Hold dit selskab hos Restaurant Pynten

Pynten tilbyder at afholde jeres selskaber i smukke, historiske lokaler, med udsigt over Horsens Fjord. Lokalerne har plads til selskaber fra 20 - 200 personer, så uanset om du mangler de perfekte rammer til at holde en fødselsdag, bryllup, konfirmation, mindehøjtidelighed, eller noget helt femte, er du altid velkommen til at give Pynten et opkald, så I i fællesskab kan se nærmere på dine ønsker.

Se vores selskabsmenuer på www.pynten.dk/selskabsmenuer


Få inspiration til en hel dag ved fjorden

Langs vandet ved Horsens midtby gemmer der sig små og store oplevelser. I kort gå-afstand fra Pynten og Langelinie finder du blandt andet hele 3 museer, fantastisk grønne åndehuller og rekreative områder, legepladser og familie-aktiviteter, vandre- og cykelruter langs kysten - og meget, meget mere. 

Se vores stores guides til enten en dag nær vandet, en kulturel udforskning af den gamle industrihavn og en længere dagstur rundt om hele Horsens Fjord