Modstrømsbussen ved Gudenåen

Hvis du sejler i kano på Gudenåens sydligste del i juli 2021, har du mulighed for at tage bussen tilbage til startpunktet. Modstrømsbussen samler dagligt kanofarende op ved udvalgte stop på strækningen mellem Tørring og Klostermølle.

Din transport på kanoferien

Den sydligste del af Gudenåen fra Tørring til Klostermølle siges af mange at være det smukkeste stykke af den 170 kilometer lange å. Denne snoede, rolige og smalle strækning er ensrettet, hvilket betyder, at der ikke er mulighed for at vende kanoen rundt og sejle tilbage til udgangspunktet.

Modstrømsbussen gør det let for dig at blive fragtet tilbage mod Tørring eller et af de mange andre stop undervejs, hvor der er kanoisætningssteder. 

 

Ikke kun for kanofarende

Alle er velkomne i bussen. Så hvis du er på vandretur på Gudenåstien eller ude at cykle i det smukke landskab, er du mere end velkommen til at hoppe på bussen mod syd. 

 

Alle dage i juli

Bussen har en enkelt afgang hver dag i juli måned 2021 med adskillige stop undervejs på turen mod Tørring. 

 

Fik vi nævnt, at det er gratis?

Det koster ikke en krone at tage med bussen. Det er et servicetilbud til områdets turister. Så hold pungen i lommen og nyd turen.

 

Afgangstider

Klostermølle: 16:00
Voervadsbro Teltplads: 16:10
Den Genfundne Bro: 16:22
Elite Camp Vestbirk: 16:30
Gudenå Camping & Kanoudlejning: 16:43
Camp Åstedbro: 16:54
Åle Teltplads: 17:03
Tørring Camping: 17:15

 

Hvad med kanoen?

Der er desværre ikke mulighed for at få kanoen med på bussen. Men kanoudlejerne i området arrangerer afhentning af kanoer. Kontakt dem på forhånd og aftal afhentningssted.