skip_to_main_content

Modstrømsbussen ved Gudenåen

Hvis du sejler i kano på Gudenåens sydligste del i sommerferien, har du mulighed for at tage bussen tilbage til startpunktet. Modstrømsbussen samler dagligt kanofarende op ved udvalgte stop på strækningen mellem Tørring og Klostermølle.

Din transport på kanoferien

Den sydligste del af Gudenåen fra Tørring til Klostermølle siges af mange at være det smukkeste stykke af den 170 kilometer lange å. Denne snoede, rolige og smalle strækning er ensrettet, hvilket betyder, at der ikke er mulighed for at vende kanoen rundt og sejle tilbage til udgangspunktet.

Modstrømsbussen gør det let for dig at blive fragtet tilbage mod Tørring eller et af de mange andre stop undervejs, hvor der er kanoisætningssteder. 

 

Bussen vender tilbage i 2022

Modstrømsbussen kører atter langs Gudenåen i sommerferien 2022. Nøjagtigt program med afgangstider offentliggøres på et senere tidspunkt. 

 

Ikke kun for kanofarende

Alle er velkomne i bussen. Så hvis du er på vandretur på Gudenåstien eller ude at cykle i det smukke landskab, er du mere end velkommen til at hoppe på bussen mod syd. 

  

Fik vi nævnt, at det er gratis?

Det koster ikke en krone at tage med bussen. Det er et servicetilbud til områdets turister. Så hold pungen i lommen og nyd turen.

 

Stoppesteder

Klostermølle
Voervadsbro Teltplads
Den Genfundne Bro
Elite Camp Vestbirk
Gudenå Camping & Kanoudlejning
Camp Åstedbro
Åle Teltplads
Tørring Camping

 

Hvad med kanoen?

Der er desværre ikke mulighed for at få kanoen med på bussen. Men kanoudlejerne i området arrangerer afhentning af kanoer. Kontakt dem på forhånd og aftal afhentningssted.