LEGO® House

Foto: LEGO House
Attraktioner
Forlystelses- og temaparker
LEGO® House er verdens bedste legeaftale for hele familien – legebørn i alle aldre. Her kan du slippe fantasien løs blandt 25 millioner LEGO klodser
Adresse

Ole Kirks Plads 1

7190 Billund

Kontakt

E-mail:info@LEGOHouse.com

Telefon:+45 8282 0400

LEGO® House er verdens bedste legeaftale for hele familien – voksne, indre legebørn og ægte børn. Her kan du slippe fantasien løs blandt 25 millioner LEGO klodser. Byg dine egne kreationer og se dem komme til live. Kør om kap med din familie og se, hvilket LEGO køretøj der er hurtigst. Og spis i én af de LEGO inspirerede restauranter, når du bliver sulten.

 LEGO House har seks Oplevelseszoner, et hyggeligt LEGO Square og lækre udendørs legepladser. Start verdens bedste legeaftale ved Tree of Creativity. Det er 15,68 meter højt! Og gå så videre til Masterpiece Gallery og se nogle af de mest crazy LEGO mesterværker, inden du fortsætter ind i Oplevelseszonerne.

Lad kreativiteten trone i Rød Zone

Wooosh! Forestil dig et mægtigt vandfald af LEGO® klodser. Et ocean af farver. Hvad ville du bygge? I Rød Zone klikker kreativiteten med leg og fantasi. Skab et unikt mesterværk eller løs seje udfordringer med de søde Play Agents. Jeg lover, at du ikke kommer til at mangle LEGO klodser. Bare byg løs J

 

Skab historier i din tone i Grøn Zone

And action! Vil du være helt i din egen film? Så kig forbi Grøn Zone og skyd årets blockbuster. Du kan også

udforske vores LEGO® verdener og opdage skjulte historier. Eller hvad med at bygge din egen unikke LEGO minifigur og smække den på forsiden af et magasin? 

 

Oplev leg og logik klone i Blå Zone

Hey, har du prøvet at befri mammutter fra isen med intelligente robotter på en arktisk ekspedition? Nej, vel. Men det lyder da meget fedt, ik’? Du kan også bygge din egen racerbil og teste den på banen – hvilken er mon hurtigst? Eller lege byarkitekt for en dag. I Blå Zone gearer vi op for både leg og logik. 

 

Lad fantasien krone i Gul Zone

Kan en fisk ha’ arme? Eller hjul? I Gul Zone er du boss. Byg et LEGO® havdyr frit efter din fantasi og slip det løs i akvariet. Eller byg en LEGO blomst og plant den på engen. Du kan også designe et klodset insekt, og lade det danse gennem junglen. Alt er op til dig og din fantasi.

Adresse

Ole Kirks Plads 1

7190 Billund

Facilities

God adgang

Eksperimentarium

Aktivitetspark

Temapark

Følg på:

Måske også interessant for dig:

Se mere
Sidst opdateret af