VisitHorsens

Korning Kro, Overnatning

Indbegrebet af tradition og hyggelig stemning.

Hos Hotel Korning Kro – Horsens, har vi hyggelige hotelværelser til gode priser. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og alle værelser er indrettet med fokus på hygge og komfort. Når du booker et hotelophold, er du altid garanteret afslappende og rolige omgivelser.

Alle vores værelser er velholdte og indrettet med stor respekt for hotellets stil og beliggenhed med en hyggelig landlig stemning.

Vi bor tæt ved Århus - Horsens – Hedensted – Vejle - Billund, hvor oplevelserne er mange, og spænder fra smuk natur – over store koncerter til sport og kulturelle oplevelser. Vi ligger tæt på skov, strand og mange golfbaner. Her findes tryghed, ro og harmoni. Har du lyst til at opleve mere liv, end den fredfyldte natur vi har at byde på, ligger hotellet kun ti minutters kørsel fra det pulserende Horsensianske byliv. Her kan du udnytte de mange shopping - muligheder eller spise på en af byens mange restauranter. Den centrale geografiske placering er en stor fordel: tæt på, lidt væk, åbne marker og dog med meget inden for rækkevidde.

Med et ophold på Hotel Korning Kro har du rig mulighed for at komme helt ned i gear. Omgivelserne er som massage for sjælen, og du kan vende tilbage til hverdagen udhvilet og afslappet.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. 

Atmosfære, komfort og personlig service giver en unik oplevelse her på kroen...

Hotel Korning Kro tilbyder 22 lyse og moderne værelser med vægt på hygge og komfort. Alle vores værelser har badeværelse med bruser, elkedel, 30” fladskærm TV og 16 kanaler. Vi har hårtørrer og diverse toiletartikler til hvert badeværelse. Størstedelen af hotellets værelser har store vinduer med udsigt til skov og marker, direkte udgang til altan eller terrasse. Der tilbydes både ryger, samt ikke-ryger værelser.

Vores værelser er alle på 24 m2, heraf 2 specielt indrettet til kørestolsbrugere og handicappede

Der er ydermere skrivebord og gratis trådløst internet på værelset, således at det er muligt at arbejde i ro og fred.

Vi har mulighed for opredning til 2 ekstra på værelserne som er velegnet til familien på farten. Vi tilbyder et udenoms areal med natursti, hoppepude og legeplads i rolige omgivelser, der gør det trygt at lade børnene lege.

Der er gratis parkering til alle hotellets gæster.