VisitHorsens

Korning Kro, Mødested

Nyt, lyst og UP TO DATE...

Værdsætter du også services og faciliteter med ny redt seng ved ankomst, friske håndklæder, lækker morgenmad, parkering ved døren og fri WI-FI? Som forretningsrejsende hos Hotel Korning Kro får du det netop dette!

Med alt i AV-udstyr og trådløst netværk er man hurtigt på..

De lyse og rummelige lokale høster megen ros, samt vores opholdsrum til "socialt" samvær, "Familiehuset", får vi mange komplimenter for. Her kan folk sidde, så længe de har lyst til uden at blive forstyrret...

Hos Hotel Korning Kro får I stor fleksibilitet ved strategidage, medarbejderarrangementer, salgsmøder og samtaler. Vores Familiehus facilitet, fungerer perfekt som mødelokaler. Der er plads ved et mødebord og yderligere plads i det bløde møblement.

Den centrale geografiske placering er en stor fordel: tæt på, lidt væk, åbne marker og dog med meget inden for rækkevidde.

Sokrates gjorde det. Niels Bohr og Steve Jobs gjorde det!!

Vejret er skønt, weekenden er forbi og en travl arbejdsdag venter, ofte med mange møder. Så sidder vi der. Solen skinner ind af vinduerne og gør mødelokalet til et overophedet terrarium for afdøde tanker og dvaske kroppe. Start dialogen til fods til at frigør tankekraft og kreativitet.

Vi mødes ofte i det samme lokale, med samme bordopstilling – og sommetider har vi faste pladser!! Bryd vanen, glæd dine kollegaer og medarbejdere: flyt mødet udenfor hvis vejret tillader det. Hold dit næste personalemøde ved Gesager Å eller gør statusmødet til en ”walk-and-talk”. Prøv også en MUS-samtale ved en bålplads og lad planlægningsmødet foregå som en frokost i det grønne. Mødeforplejning er ikke noget problem der findes et hav af muligheder her hos os. Få mad og kaffe som ”take a way”, der samtidig kan være en tiltrængt afveksling fra den medbragte madpakke.

Så hvad venter du på? Ud med dig. Skab et nyt møderum og få lidt ilt til hjernerne. Og studier bekræfter, at motion i løbet af mødet styrker deltagernes energiniveau, engagement og kreativitet til gavn for både resultatet og deltagere.

Den oplagte mulighed for en gående mødekultur udspringer fra vores parkeringsplads...