Sommerdag på Husodde Strand

Husodde Strand

Foto: VisitHorsens
Aktiviteter
Strande
Adresse

Husoddevej 85

8700 Horsens

Kontakt

Vil du have en tur i de blå bølger, er Husodde Strand et oplagt valg. Husodde Strand, der ligger på nordsiden af Horsens Fjord, er områdets eneste Blå Flag-badestrand.

Det betyder, at der her er ydet en ekstra indsats for strandens miljø, sikkerhed, faciliteter og information for at give dig en god oplevelse, når du besøger stranden såvel som for at beskytte hav- og kystmiljøet.

Husodde Strand er et utroligt populært udflugtsmål hele året rundt. I sommerperioden opsættes der en badebro, som flittigt bruges af både vandhunde og krabbefiskere.

Der er både en legeplads og offentlige toiletter på stranden samt mulighed for at spille minigolf, købe is og låne en gratis cykel hos naboen, Husodde Strand Camping.

Læs om Horsens’ gratis lånecykler her>>

Husodde Strand på cykel

Vil du opleve området på cykel, er der en god cykelsti, der forbinder Horsens by med Husodde. Vil du i den anden retning, kan du tage trampestien til Elbæk Skov og derfra cykle på naturstien Husodde-Søvind.

Foretrækker du længere cykelture, kan du i sommerferien cykle hele vejen rundt om Horsens Fjord. Start ved Husodde Strand og cykl over Alrø, hvor du kan tage cykelfærgen til Hjarnø og Hjarnø-færgen videre til Snaptun, hvorfra du kan fortsætte tilbage til Husodde.

Find cykelture nær Husodde Strand i cykelbogen ’18 skønne ruter i Østjylland’>

Vandaktiviteter ved Husodde Strand

Husodde Strand er attraktiv for både wind- og kitesurfere. Begge dele er muligt at tilmelde sig kurser i ved stranden.

Fjorden er også populær hos lystfiskere. Vil du gerne fiske ved fjorden, kan du bl.a. købe fisketegn hos Husodde Strand Camping, i Effektlageret og på www.fisketegn.dk.

Parkering ved Husodde Strand

Der er gode parkeringsforhold ved stranden, og der er adgang til stranden for kørestolsbrugere.

Få rutevejledning til Husodde Strand her>> 

Adresse

Husoddevej 85

8700 Horsens

Facilities

Kiosk

Toilet

Relaterede produkter

Opdateret af: