Facaden på Horsens Kunstmuseum set fra Menneskemuren i Caroline Amalie Lund.

Horsens Kunstmuseum

Photo: VisitHorsens
Attraktioner
Museer
Address

Carolinelundsvej 2

8700 Horsens

Website

Hjemmeside

Siden etableringen i 1906 har museet haft dansk moderne kunst som omdrejningspunkt. Samlingen giver et indblik i, hvad der rører sig på den danske kunstscene og indeholder mange nyere kunstnere. Museets samling tæller blandt andet navne som Michael Kvium, Erik A. Frandsen, Nina Sten-Knudsen, Bjørn Nørgård, Cathrine Raben Davidsen og Gudrun Hasle.

Her kan både den faste samling og skiftende særudstillinger opleves i nogle af landets smukkeste udstillingslokaler. Museet er smukt beliggende i toppen af Lunden og huser både en shop og en hyggelig café.

Horsens Kunstmuseum arbejder for at være en del af byens rum, hvor man kommer, fordi man er interesseret i kunst. Naturligvis også for at opleve det, Horsens Kunstmuseum også er, nemlig rum for et bredt udvalg af koncerter, arrangementer og foredrag, men også smukke rammer, hvor man kan købe bøger, anderledes gaveidéer og andet godt i museets butik. 

Man kan tage hele familien med på museet, også de små, som kan gå på opdagelse i kunsten i børnehøjde med noget af det materiale, museet har skabt til netop denne oplevelse. Det kan være børn, eller for den sags skyd voksne, der er elever på Billedskolen, som også hører til på museet.

Lukkedage

1.1., 1.5., 5.6., 24.12., 25.12., 26.12. og 31.12.

Entré: 60 kr.
Grupper på mindst 10 personer: 50 kr. pr. person
Børn under 18 år gratis.

Museumskortet - Besøg 4 museer i løbet af 7 dage
Oplev hele 4 museer i Horsens med én billet: Museumskortet giver dig adgang til Fængslet, Danmarks Industrimuseum, Horsens Kunstmuseum og Horsens Museum i 7 dage. Med museumskortet kan du glæde dig til en masse spændende oplevelser og fortællinger – og så sparer du penge på billetten og får to kopper kaffe/te med i købet.
 
Nu kun 200 kr. 
Normalpris 315 kr.
 
Husk at tjekke åbningstider på de enkelte museers hjemmeside inden dit besøg. Udenfor højsæsonen holder nogle af museerne lukket om mandagen.
 
Køb museumskortet ved indgangen til et af de fire museer eller bestil ditmuseumskortonline her >  I bookingsystemet skal du vælge den dato, du gerne vil starte med at bruge kortet.
Bestiller du online, så husk at udskrive din billet, inden dit museumsbesøg.
Address

Carolinelundsvej 2

8700 Horsens

Related products

Sidst opdateret af
Kystlandet: VisitHorsens