Horsens City Camping

På Horsens City Camping er der ”hytter og pladser der passer”, så du og din familie kan vælge at ligge i det område som passer bedst til lige netop jeres behov. Campingpladsen er inddelt i skævt anlagte og hyggelige områder. Derfor ligger du mere ugenert og har mere privatliv og personlig frihed. Du føler dig hjemme og kan nyde atmosfæren på pladsen, den flotte natur og Horsens by til fulde. 

Der er 3 helt specielle områder på pladsen: 

Plads med udsigt – Dette område er specielt lavet til dig, som ønsker sig udsigt fra din vogn eller hytte. Herfra kan du nyde synet ud over Horsens Fjord, hvor du både om morgenen og aftenen oplever stilheden og naturens farver spille i fjorden. I løbet af dagen kan du følge livet på fjorden, bådene til og fra Horsens, fiskeriet, surferne osv. 

Plads med fred og ro – Her kan du komme helt ned i tempo og få ladet batterierne op igen. Hos os kan du hygge dig og slippe for de sure pligter. Her er du sikret fred og ro sammen med andre campister der ønsker det samme. 

Plads til børn – her er du tæt på legepladsen, stranden, nye legekammerater og ikke mindst hinanden. Her kan børnene bruge hele dagen på den helt nye legeplads sammen med deres nye legekammerater. Her morer de sig med klatrestativet, rutsjebanen, hoppepuden, hoppeborgen, sandkassen og alt det andet. Samtidig kan forældrene sidde og slappe af. 

Alt dette midt i naturen kun 4 km fra Horsens centrum. 

Bo i Hytte
Du kan leje hytter for 2 til 6 personer på pladsen. Her kan du eksempelvis bo i en luksushytte med køkken, to soveværelser, badeværelse og hems.

Cykeludlejning, minigolf og havkajak
Det er muligt at leje cykler, både hvis du bor på pladsen og som turist i Horsens.

Ønsker du mere aktivitet kan du udfordre familien på minigolfbanen eller leje en havkajak.

På pladsen findes desuden en indhegnet hundeskov.

 

Tilbud:

Gratis bad

Book online, så får du gratis WIFI under hele opholdetÅbningstider:

Reception 8 - 22
Butik 8 - 20 (højsæson kl. 8 - 22)
Lukket 12 - 14 i lavsæsonen