Rødt anneks med terrasse, bålfad og bænk hos Holmely

Holmely

Foto: Holmely
Overnatning
Privat overnatning
I den smukke natur nordvest for Brædstrup finder du denne hyggelige base for outdoor-aktivitet. Hos Holmely har du mulighed for at sove i det fri i telt eller glampingtelt på den store grund, der er indrettet til naturelskere. For en større grad af komfort, kan du overnatte i det charmerende anneks.
Adresse

Birkeholmvej 9

8740 Brædstrup

Website

Hjemmeside

Outdoor overnatning for alle

Holmely er ikke bare et overnatningssted, men også en drøm – en drøm om at skabe en oase for mennesker og dyreliv. Her er friluftsliv og natur i centrum. Når du overnatter hos Holmely har du flere forskellige valgmuligheder for overnatningsform. Det skal være nemt, bekvemt og behageligt at overnatte i naturen, uanset præferencer og erfaring med overnatning i det fri. Hos Holmely vil du føle dig hjemme og altid mærke godt værtskab.

Holmely er under fortsat udvikling. Der sigtes mod at skabe et friluftsunivers med fede faciliteter og spændende overnatningsformer. Al udvikling sker dog med respekt for naturen og med fokus på bæredygtighed.

 

Prøv en nat i luksustelt

Glamping er en ny overnatningsform, hvor du sover i store luksustelte udstyret med senge og borde. Hos Holmely er der to glampingtelte til leje. Når du booker dit glampingtelt skal du ikke tænke på at medbringe sengetøj. Sengene er redt, når du kommer.

 

Tag dit eget telt med og overnat gratis

På marken ”campsite”, hvor glampingteltene er sat op er der fri teltning. Her er der masser af plads og du kan frit benytte bålfad og bålpladsen, der har stubbe til at sidde på. I garagen ved huset er der adgang til vand, bordplads, gryder og pander til bålmad. Du finder også et toilettelt på teltpladsen.


Sov indendørs i det hyggelige anneks

På grunden finder du også et nyistandsat og behageligt anneks, der kan bookes. I annekset er der seng til to personer 140x200 med sengetøj og håndklæder. Der er eget bad og toilet samt et veludstyret tekøkken med køleskab og gratis kaffe.

Foran annekset er der både en lille terrasse og et bålfad med bord/bænkesæt.

 

Midt i noget af Danmarks smukkeste natur

Holmely ligger omgivet af marker, smuk natur og har en fantastisk udsigt. Placeret ved Bakkelandet nord for Brædstrup og den sydlige del af Søhøjlandet, er der ikke langt til store naturoplevelser. Området er kendetegnet ved skov, søer og bakker. I kort gåafstand fra pladsen finder du Karlsø og Bryrup Langsø, der begge er glimrende badesøer.
Et par kilometer fra pladsen går den populære vandre- og cykelrute, Naturstien Horsens-Silkeborg. Holmely ligger midt på turen og er derfor det oplagte overnatningsvalg på vandringen mellem de to byer.
Nær pladsen finder du skønne naturattraktioner som Den Genfundne Bro, udsigtspunktet Sukkertoppen og Veteranbanen Bryrup-Vrads.

Ønsker du at udforske området, så er det muligt at leje en cykel hos Holmely. 

Du kan læse mere om Bakkelandet og Brædstrup via disse links. 

 

Tilkøb

Brænde: 25 kr. for en “favnfuld”

Varmt bad: 25 kr.
Tørkost: Mellem 19,95 og 69,95 kr.
Leje af cykel: 50 kr. pr. døgn

Adresse

Birkeholmvej 9

8740 Brædstrup

Måske også interessant for dig:

Se mere
Sidst opdateret af
Kystlandet: VisitHorsens