skip_to_main_content
VisitHorsens

GranBar

Midt på gågaden i Horsens ligger dette intime spisested, som specialiserer sig i tapas, specialøl og god vin. Kom og nyd lidt snacks eller en kold forfriskning på det flotte udeareal på Søndergade, i den stemningsfulde bar eller tag maden med hjem.

Byens bedste tapas

Besøg denne moderne restaurant midt i Horsens’ pulserende bymidte, der byder på lækre tapas og spændende craftbeer.  I det lille, intime spiserum sidder gæsterne langs baren, og kan følge processen med tilberedning af mad på nærmeste hånd. Indehaver Claus Hald hygger om sine gæster, og tager gerne en snak og introducerer maden, som serveres. Claus er uddannet ølsommelier, og har en stor interesse for at skabe den perfekte sammensætning mellem mad og øl.

Det indbydende menukort består primært af et godt og varieret udvalg af tapas, men du kan også lade dig friste af burrata, snacks og sandwiches.

 

Den store terrasse

Trænger du til en pause på shopping-turen? Eller bare det helt perfekte sted at nyde solskinnet med kolde drikkevarer? Granbars hyggelige terrasse på gågaden har plads til 70 siddende gæster.  Her kan du nyde en specialøl eller et godt glas vin med lidt snacks til. Hvad siger du til en gang trøffelfritter med aioli eller en serranohapser? Terrassen med udendørs servering er også den perfekte ramme for din frokost. Prøv den populære tapastur, hvor du får syv forskellige slags tapas, perfekt sammensat med god variation.

 

Også som takeaway

Hvis du kunne tænke dig at nyde Granbar-oplevelsen bag hjemmets fire vægge, så er dette også en mulighed. Alle tapas, om du er til lyngrillet tun, chilipølse eller trøffelskinke, kan afhentes to go.

Aftensmaden kan også bestilles hos Granbar. Hver uge sammensættes en ny spændende 3-retters takeaway-menu, så du kan prøve noget nyt hver gang.

Vær opmærksom på at køkkenet lukker klokken 17, men takeaway kan afhentes frem til klokken 19.

Restauranten er altså som udgangspunkt ikke åben for servering, men…

 

Granbar after dark

Er I mellem fire og ti personer har i muligheden for at booke restauranten til en helaftensoplevelse, hvor I har restauranten helt for jer selv. Claus Hald står klar til at servere 10 lækre tapasretter med 10 nøje udvalgte specialøl, som passer perfekt til de enkelte serveringer. Gennem fire timer bliver i fodret med gode fortællinger fra aftenens vært, og mindeværdige smagsoplevelser.