Koncert i fængselsgården på Fængslet i Horsens

FÆNGSLET

Foto: VisitHorsens
Aktiviteter
Kulturhuse
Adresse

Fussingsvej 8

8700 Horsens

Website

Hjemmeside

Trænger du til at få sat dit eget liv lidt i perspektiv? Så tag en tur i Horsens Fængsel og mærk den tankevækkende historie, der har udspillet sig her. For FÆNGSLET - hvor der både afholdes koncerter og festivaler, og hvor der er overnatning og museum - kalder på din opmærksomhed.

For de fleste er livet bag fængselsmure en ukendt, lukket verden, men på Fussingsvej i Horsens arbejdes der hver dag hårdt på at lukke op, skabe liv og aktiviteter. Her inviteres du inden for til et unikt indblik i livet i et fængsel. Og straks du kører gennem portene, bemærker du det. At alt stadig står, som da det var Horsens Statsfængsel.

Men Fængslet i Horsens er andet og mere end rå mure, fængselsgårde og celleblokke. Det er en 5-grenet virksomhed bestående af museum, konferenceafdeling, vandrehjem, events og iværksætteri samt erhvervsudlejning. Inden for alle områder arbejder man ud fra missionen om at skabe oplevelser udover det sædvanlige samt at være et fyrtårn i Horsens, der er med til at gøre byen til noget særligt.

I FÆNGSLET er der rum til det hele: Teambuilding i Fængselsgården, møde i Arresten med grupperum i cellerne, præsentation af den næste store kampagne i Gamle Celle eller fotografering af et nyt produkt i Snedkeriets rå rammer.

Gl. Celle, Snedkeriet og den indre fængselsgård danner desuden nogle spændende rammer for afholdelse af koncerter, og murene er allerede blevet spillet varme af blandt andre Foo Fighters, Kashmir, Rasmus Seebach, Metallica, L.O.C., Tom Petty, Aerosmith, Lenny Kravitz og Volbeat.

Adresse

Fussingsvej 8

8700 Horsens

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
Kystlandet: VisitHorsens