VisitHorsens

Effektlageret

Kom indenfor i en verden af outdoor-udstyr. Hvad end du mangler et nyt par vandrestøvler, udstyr til shelterturen eller nyt fiskegrej, så finder du det i butikken i Horsens eller i Effektlagerets store webshop.

Bliv klædt på til outdoor-ferien

Effektlageret i Horsens er stedet, hvis du står og mangler udstyr til naturoplevelsen i det fri. Her kan friluftsmennesket finde alt det rigtige gear til ophold og overnatning udendørs i naturen. Du finder et godt udvalg af telte, sovegrej, madlavningsudstyr, rygsække, tasker og meget mere. Læg dertil kompetent service fra butikkens kompetente personale, der altid står klar til at vejlede dig til det helt rigtige køb.

Butikken rummer også outdoor-beklædning til alle årstider og fodtøj til vandreglade sjæle.

 

Alt til fiskeri

Effektlageret specialiserer sig i fiskeri og har et kæmpe sortiment af udstyr til enhver form for fiskeri – uanset om du vil fiske i sø, å, ved kysten eller på åbent hav. Foruden stænger, fiskehjul og endegrej, kan du forsyne dig med fiskebeklædning, waders, bokse og fishfinders.

 

Køb dit jagtudstyr her

Også udstyr til forskellige jagtformer er tilgængeligt i butikken. Mangler du eksempelvis en ny jagtstol, et høreværn eller lokkekald, så er du velkommen til at kigge forbi. Det er oplagt at besøge butikken inden jagtsæsonen går i gang, når udstyret skal fornyes.

 

Åbningstider

På Effektlagerets hjemmeside kan du se de aktuelle åbningstider.

 

Webshoppen holder altid åbent

Hvis du ikke er i Horsens eller bare vil have bragt varerne lige til døren, så har du mulighed for at klare dit indkøb på Effektlagerets webshop. Du er også velkommen til at tjekke udvalget ud online inden du kommer forbi butikken til kompetent personlig rådgivning og betjening.