Legepladsen i Bygholm Park

Bygholm Park og Legeplads

Foto: Hanne Nielsen
Aktiviteter
Legepladser
Adresse

Schüttesvej 1

8700 Horsens

Kontakt

E-mail:info@visithorsens.dk

Bygholm Park er et fredet park- og naturområde, der indbyder til massevis af gode oplevelser i naturen.

Parken er meget populær hos børnefamilier på grund af den store legeplads med svævebane, rutsjebane, labyrint, gynger og meget mere. Der er borde og bænke så man kan holde picnic samt en bålplads, så man kan lave snobrød, grille osv.

De gode stier rundt i parken og omkring søerne gør også Bygholm Park meget populær til gå- og løbeture. Vil du gerne have ekstra udfordringer på din vej rundt i parken, findes der en orienteringsløberute med 24 poster du kan følge.

Massevis af aktiviteter i Bygholm Park og legeplads

I parken finder du også en lille amfiscene, der giver mulighed for rollespil og børneteater, et område med naturfitness, hvor du kan komme i form under åben himmel, en 9-hullers discgolfbane og et område til petanquespil.

Har du din hund med, er der et indhegnet areal i parken, hvor du må lufte hunden uden snor, når der ikke er hundetræning.

I længerevarende frostperioder er der en dejlig skøjtebane, som overrisles hver vinter.

Med sin beliggenhed kun 200 m fra banegården og 600 m fra Horsens centrum er Bygholm Park lettilgængelig for gæster til fods og på cykel. Gæster i bil kan parkere lige ved siden af legepladsen. Parkeringspladsen er i samme niveau som parken og er dermed egnet for gangbesværede, barnevogne og kørestole.

Få rutevejledning til parkeringspladsen ved Bygholm Park her>

Området hvor parken ligger har tidligere været en del af et stort sumpet delta, skabt af Bygholm Å. Åen gennemløber stadig området og i parken er mange vådområder og søer, som tiltrækker et rigt fugleliv. I midten af parken ligger Erik Menveds Borgruin, som blev opført i 1313. 

Adresse

Schüttesvej 1

8700 Horsens

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
Kystlandet: VisitHorsens