Hotel Vejlefjord restaurant Brasseriet

Brasseriet på Hotel Vejlefjord

Foto: HORESTA
Spisesteder
Restauranter
Adresse

Sanatorievej 26

7140 Stouby

Website

Hjemmeside

Brasseriet

Hotel Vejlefjords a la carte restaurant. Atmosfæren i Brasseriet er hyggelig og indretningen afslappet med bløde stole, lysekroner og afhøvlede trægulve.

I forbindelse med Brasseriet ligger den elegante glassal, hvor den store morgenbuffet og frokostbuffet serveres.

Køkkenet byder på sund og ærlig mad med sæsonens friske råvarer.

Se Brasseriets menukort og åbningstider her https://www.hotelvejlefjord.dk/restaurant-fest/brasseriets-menu/Bestil altid bord, så du er sikker på at Hotel Vejlefjord har plads til dig i restauranten.

Søndagskaffe
Søndage fra kl. 14.00 til 16.00. Stort kaffekagebord med boller, forskellige lækre kager og frisk frugt. Husk at bestille bord på 7682 3380. På enkelte søndage tilbydes ikke kaffebord. Se hotellets kalender: https://www.hotelvejlefjord.dk/kalender/

Picnickurv
Oplev hotellets smilende og indbydende natur med en lækker Vejlefjord madkurv på armen. Udover maden indeholder kurven service, servietter og kildevand. Suppler evt. med tempereret øl eller vin fra hotellets vinsortiment. Tæppe kan lånes i receptionen.
Bestilles senest kl. 18 dagen før I skal bruge kurven.

Bar og panoramaterrasse

Plads til hygge med kaffe og drinks finder du i Baren og i Saugmans Salon.
Når vejret tillader det, er den store terrassen stedet, hvor man kan nyde en kaffen eller en kølig drink og samtidig nyde udsigten over park og fjord.

Restaurant Barbara

Restaurant Barbara er indrettet i hovedbygningens tagetage, hvorfra der er en enestående og helt fantastisk udsigt over parken, skoven og fjorden. Den stilfulde indretning – fra prismelysekronerne og kandelabre til de smukke møbler og opdækning – giver en helhed med atmosfære og elegance.

Restaurant Barbara er kun åben for selskaber og ved specielle lejligheder.

Adresse

Sanatorievej 26

7140 Stouby

Måske også interessant for dig:

Se mere
Sidst opdateret af
Kystlandet: VisitJuelsminde