Skønne golfbaner i Horsens

Foto: Stensballegaard Golfklub

Tid til at planlægge dit næste golfophold? I Horsens kan du spille golf og udfordre dig selv på nogle af landets smukkeste og bedst designede golfbaner. Horsens Golfklub og Stensballegård Golfklub har masser af plads til både erfarne og begyndere.

Prøv nogle af landets bedste golfbaner i Horsens

Find inspiration til din næste golfferie her på siden. Husk at booke overnatning, hvis du vil have det fulde udbytte ud af turen. 

Lige nu: Unikt golfophold

Spil på nogle af landets bedste golfbaner i Horsens, og bo på Hotel Opus. Tæt på unikke kulturoplevelser som Fængslet – oplevelsescenter og Europas største fængselsmuseum – og Horsens Kunstmuseum med værker af den berømte kunstner Michael Kvium. Spil golf i nærheden af skove, søer, kyst og vandløb, og forkæl dig selv på hotellet.

Tag på en dejlig golfweekend med ophold og golf inkluderet. Stress af med et spil golf, og forkæl dig selv med en god middag om aftenen.

En golfweekend indeholder:

  • 2 x Greenfee til Horsens Golfklub og Stensballegaard Golf
  • Overnatning på Hotel Opus Horsens – standardværelse inkl. stor morgenbuffet
  • Fri afbenyttelse af wellnessfaciliteter og træningsrum

Særpris: pr. person pr. nat kr. 825,- i delt dobbeltværelse

Book dit golfophold hos Hotel Opus

Foto: Hotel Opus

Danmarks eneste ratede par-3 bane

Horsens Golfklub er kendt for en 18-hullers bane i et utrolig smukt, let kuperet landskab med mange synlige flotte søer og vandløb. Golfbanen er en stor udfordring for de dygtige spillere, som tør tage udfordringen op fra back – eller Tiger tee.
Du finder også Danmarks bedste par-3 bane; en 9-hullers bane med ægte golfoplevelser i vente.

Horsens Golfklub

Foto: Dennis Plougmann

Smuk placering ned til Horsens Fjord

Stensballegaard Golfklub er smukt placeret i udkanten af Stensballe ned til Horsens Fjord. Golfanlægget er af meget høj klasse og kendt som et af de bedste i Danmark.
Efter alle 18 huller står Griffenfelds, restauranten i Stensballegaard Golfklub, klar til at servere et fantastisk måltid med smage fra hele verden og en smuk udsigt.

Stensballegaard Golfklub

Stensballegaard Golfklub elsker gæster, og vil med stor glæde byde dig velkommen i oasen ved Horsens Fjord. Her kan du komme en tur rundt på den smukke 9 hullers Pay & Play bane for kun 150 kr. pr. mand. Efterfølgende kan du nyde udsigten og lidt lækkert fra restauranten. Banen er åb...

Griffenfelds

Griffenfelds frister med en skøn udsigt over Horsens Fjord, green og skov ved Stensballegaard Golfklub. Her er smag og kærlighed til mad i centrum, når restauranten serverer frokost- og aftenretter og en delevenlig menu i weekenden.

Outdoor-oplevelser i Horsens

Foto: Fedja Salihbasic