Gåtur med hund i regnvejr

Det skal du lave på en regnvejrsdag i Horsens

Foto: Fedja Salihbasic

Vågner du til en trommehvirvel af regn på taget? Fortvivl ej. Vi har samlet topskønne aktiviteter i Horsens, der er ligeglade med, at det siler ned. Hvad med at lave noget, hvor vejret ikke betyder noget?

Badeland for hele familien

I Aqua Forum kan du hurtigt bruge det meste af en dag, for her er både varmtvandsbassin til de helt små, vandrutsjebane, vipper og tumle-/svømmelegetøj fordelt på fire forskellige bassiner. Om sommeren er friluftsbassinet åbent.

Aqua Forum

Foto: Aqua Forum

Oplev de gamle dage eller ryk i fængslet

Ryk direkte i FÆNGSLET, og bliv klogere på livet i en fængselscelle, og hvem der slap fri før tid.

På Industrimuseet kan du se, opleve og prøve, hvordan alting var “i gamle dage”. Derfor er det også en fantastisk oplevelse for alle, der ser med fingrene.
 

Danmarks Industrimuseum

På Danmarks Industrimuseum kan du se og høre den fantastiske fortælling om industri- og velfærdssamfundets udvikling og levevis. Her får du et tydeligt billede af, hvordan livet så ud for dine forældre, bedste- eller oldeforældre. Her er oplevelser for både børn og voksne.

Fængselsmuseet

På Fængselsmuseet i det gamle Horsens Statsfængsel kan du opleve, hvordan det var at være både indsat og ansat i fængselsvæsnet gennem tiden. Museet har vundet priser for sin spændende og engagerende måde at formidle viden og fakta på - et besøg værd for folk i alle aldre!

Bowling og veteranbanen Bryrup Vrads

En lille dyst er altid sjov, så skynd dig at tage ungerne med til Hotel Pejsegården i Brædstrup, hvor I sammen kan more jer over et spil bowling.

Kender du en, der interesserer sig for tog? Så smut i tørvejr og rejs en tur tilbage i tiden på “Danmarks Smukkeste Jernbane”, Veteranbanen Bryrup Vrads.

 

Kom ind i varmen på biblioteket

På Horsens Kommunes Biblioteker kan du lade dig underholde med en god krimi eller ved computeren, holde dig orienteret med dagens avis, lære nyt i den store faglitteraturafdeling eller bare slappe af i de hyggelige siddeoaser, mens du venter på tørvejr.

Horsens Kommunes Biblioteker

Foto: Jannik Iversen

Turforslag på regnvejrsdage

Glud Museum

Oplev 350 års landsbyhistorie på frilandsmuseet i landsbyen Glud. Besøg Danmarks ældst daterede bondestuehus, deltag i sjove familieaktiviteter, oplev...

bytorvHORSENS

For dig, der elsker inspirerende shopping og byens bedste butikker. bytorvHORSENS ligger lige midt på strøget med 31 butikker med noget for enhver sma...

Aqua Forum

Horsens’ badeland indbyder til timevis af leg, velvære, motion og svømning for alle. Med de mange bassiner og forskellige aktiviteter er Aqua Forum de...

Restaurant Flammen

Hos Restaurant Flammen har vi altid minimum 15 slags kød på grillen. Vi har kød af mange forskellige slags. Alt fra US Black Angus til dansk svinekød....

Danmarks Industrimuseum

På Danmarks Industrimuseum kan du se og høre den fantastiske fortælling om industri- og velfærdssamfundets udvikling og levevis. Her får du et tydeligt billede af, hvordan livet så ud for dine forældre, bedste- eller oldeforældre. Her er oplevelser for både børn og voksne.

Hotel Pejsegården

Hop i swimmingpoolen og slap af i saunaen. Hotel Pejsegården har noget af det hele. Her er udendørs legeplads til børnene og bowlingbaner og arkadespil indenfor. Med kort afstand til Den Genfundne Bro og Gudenåen er her er gode muligheder for en ferie med cykel-, kano-, fiske- eller vandre...