VisitHorsens
Dreng svømmer i Aqua Forum i Horsens

Oplevelser for børn

Har du børn med og søger inspiration og idéer til oplevelser for hele familien i Horsens? Så er du kommet til det helt rette sted.

Sjov og aktiviteter for børn og unge

I Horsens kan du besøge spændende museer, møde dyr helt tæt på, lege på et væld af legepladser, sejle i kano og cykle i den fri natur samt spise på børnevenlige restauranter.

 

Se også vores guides til gratis glæder og aktiviteter når det regner.

Fra action og fart til læring og fordybelse

Med børnene på øhop

Med cykelfærgen får du mulighed for at opleve naturen helt tæt på. Så tag på øhop, og mærk den særlige ø-stemning på Endelave eller Alrø, hvor det virker, som om tiden står stille. Eller en af de andre øer i Horsens Fjord.

Tag hele familien med på Cykelfærgen

Det kan du også lave

Vi tør godt sige, at vi har landets bedste beliggenhed – lige i smørhullet mellem LEGOLAND, Givskud Zoo, Tivoli Friheden, Moesgård Museum, Økolariet, Rush og Labyrinthia, som alle er inden for køreafstand og dermed oplagte steder at arrangere sjove dagsture til.

Hvor kan jeg parkere?

Med små utålmodige poder på bagsædet kan det godt gå hen og være en udfordring at finde steder at sætte bilen. Heldigvis har vi samlet en oversigt over alle parkeringspladser i Horsens og omegn, så du altid ved, hvor du kan holde.

Der er mange muligheder for at parkere i Horsens. Nogle steder er betalingsparkering, mens andre har tidsrestriktioner. På de fleste parkeringspladser kan du parkere gratis de første to timer.

I hele Brædstrup by koster parkering ikke en krone.