VisitHorsens
Fyrværkeri under koncert med Pink på CASA Arena i Horsens

Koncerter og liveunderholdning i Horsens

I Horsens kan du høre musik fra de største verdensstjerner, de bedste danske kunstnere og morgendagens stjerner. Eller kan vi friste med en tur i teatret eller måske et stort sportsevent? Horsens har store kulturoplevelser for enhver smag. 

Koncerter i Horsens

Du har vel hørt, at Horsens er en stor koncertby? Tag fx til én af de mange koncerter på Horsens Ny Teater, Kulisselageret, FÆNGSLET eller i Forum Horsens/Casa Arena. Det kan være intimkoncerter, mens du nyder en god middag, og stadionkoncerter med internationale stjerner og stort publikum. Festivaler som Wall of Sound og Blues Alive Festival, tilbyder timevis af livekoncerter i festlige omgivelser. Eller livemusik midt mellem bøgetræerne til Rock i Lunden. Mulighederne er mange – det er bare med at holde øje med vores kalender og tage af sted, når du ser noget spændende.

Bryan Adams Shine a Light Tour

Bryan Adams

Sting My Songs Tour

Sting

Teater og stand-up for alle

Tænker du også automatisk på skuespil og store opsætninger, når du hører ordet ’teater’? Ja, sådan noget kan du naturligvis også opleve på Horsens Ny Teater. Men der kan også være mange andre og forskellige oplevelser at hente dér. Fra rockshows for børn, koncerter og stand-up til danseopvisninger og foredrag – dit teater kan danne rammen om oplevelser for enhver smag og alder. Du kan også komme med til Tegnefestival, Horsens Teaterfestival, Horsens Middelalderfestival eller opleve musicals under åben himmel til Palsgaard Sommerspil.
 

Niels Hausgaards show Du ved hvad jeg mener i Forum Horsens

Niels Hausgaard

Det bedste fra litteraturens og sportens verden

Elsker du at begrave dig i bøgernes verden? Så kom med, når Horsens Kommunes Biblioteker og FÆNGSLET inviterer indenfor til Nordeuropas største Krimimesse. Er du mere til store sportsbegivenheder? Så kom med, når AC Horsens spiller fodbold på højeste plan i Superligaen på CASA Arena. Vil du hellere have en oplevelse, du kan smage på? Så besøg Fever-Tree Gin & Tonic Festival på Serridslevgård eller nogle af byens fantastiske restauranter til en kulinarisk oplevelse.

Horsens lokker stjerner til

En stjerneparade af store koncerter med internationale artister har været holdt i Horsens. Spredt rundt på byens mange spillesteder har den ene megastjerne efter den anden optrådt til store stadionshows og eksklusive intimkoncerter. Her er listen over de mange berømtheder, som har besøgt Horsens de seneste to årtier.

Scenen til Rolling Stones koncert i Horsens

Internationale artister i Horsens igennem tiden

Byens spillesteder

Luftfoto af koncert med Metallica på FÆNGSLET i Horsens

FÆNGSLET

Fyrværkeri under koncert med Pink på CASA Arena i Horsens

CASA Arena

Hvad med et måltid mad inden showet?

Anretning med laks hos Restaurant Vrads Station
Ikon: Restauranter

Restauranter

Burger med pommes frites hos Café Gran i Horsens
Ikon: Cafeer og kaffesteder

Caféer

Anretning hos Korning Kro
Ikon: Dansk mad

Dansk mad

Calzone hos Restaurant Mammas i Horsens
Ikon: Takeaway

Takeaway

Leder du efter andre kulturelle oplevelser?